2777
2789
عنوان

واکنشتون به شیطنت بچهاتون توی مهمونی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست
من خیلی کنترل میکردم و پابه پا دنبالشون بودم

مثلا ب وسایل صاحبخونه دس میزد چیکار میکردی یا لج میکرد میوه هارو ورداره پرت کنه.من بچم تازه ۱۱ماهشه خیلی شیطونه و من اصلا نمیدونم رفتار درست چیه

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۴ سال و دو ماهشهبیش فعاله پدرم درمیاد

واکنشات چیه چیکار میکنی 

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
مثلا ب وسایل صاحبخونه دس میزد چیکار میکردی یا لج میکرد میوه هارو ورداره پرت کنه.من بچم تازه ۱۱ماهشه ...

من بغلش میکردم از صاحب خونه خواهش میکردم وسایل شکستی اینا تا حدی جمع کنه یا طرف میوه از وسط برمی‌داشتم 

و با اسباب بازی کنترلش میکردم رفت آمدمم ی مدت کم کردم فقط خونه خیلی خودیا

مثلا ب وسایل صاحبخونه دس میزد چیکار میکردی یا لج میکرد میوه هارو ورداره پرت کنه.من بچم تازه ۱۱ماهشه ...

حواسشو پرت میکردم ،تو این سن

کار دیگه ای هم نمیشه کرد 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

اونم جواب نمیده خواهر

اخه بچه دو سال که درکی از نگاه نداره

پشتش راه میوفتم تا آسیبی نزنه ب وسایل میزبان

من بیشتر مدنظرم سلامت روان بچه خودمونم هست فقط نه که ب طرف فک کنم.مثلا رفتار وسط چیه.کتابا خیلی کلی حرف میزنن

زیر دوسال چیه برو بالاتر

اخه بالای دو سال تا حدی زبون میفهمن

من بغلش میکردم از صاحب خونه خواهش میکردم وسایل شکستی اینا تا حدی جمع کنه یا طرف میوه از وسط برمی‌داش ...

اها اینام خوبه.باید انجام بدم.مرسی.تازه پسرم راه نیفتاده اتیش پارس خدا ب داد دو ماه دیگش برسه

اخه بچه دو سال که درکی از نگاه نداره

باز زیر دوسال خوبه میگن بچه س اقتضای سنشه

ولی اگه مدیریت نشه سن بالاتر قشنگ مادر در هر بار مهمانی دور از جون دوستان هزار بار خودشو ....می‌کنه

من وقتی برمی‌گردم رانم قشنگ کبود میشه از بس خودمو نامحسوس میزنم

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

باز زیر دوسال خوبه میگن بچه س اقتضای سنشهولی اگه مدیریت نشه سن بالاتر قشنگ مادر در هر بار مهمانی دور ...

وای.خخخخخ.من عاشق پسربچه شیطون بودم میگفتم کاش ی یچه بیارم دیوار راستو بره بالا.الان پسرم راه نیفتاده زلزلسسسسس زلزله.و من مهمونیا نمدونم چ کنم ولی خونه اوکیم.خیلیم کیف میکنم.مهمونی کلافم

وای.خخخخخ.من عاشق پسربچه شیطون بودم میگفتم کاش ی یچه بیارم دیوار راستو بره بالا.الان پسرم راه نیفتاد ...

من امشب مهمون بودم خونه خواهرشوهرم

بنده خداها کلی احترام گذاشتن،عاشق دخترم هستن ولی من واقعا اذیت شدم

گفتنی نیس الانم از بس حرص خوردم دچار سندروم پای بی قرار شدم

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

مبفهمن ولی گوش نمیدن،سعی هم میکنن با مادر چشم تو چشم نشن

ای جونم دلم میره برا اینکاراشون.خخخ