2777
2789
عنوان

واکنشتون به شیطنت بچهاتون توی مهمونی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست
من امشب مهمون بودم خونه خواهرشوهرمبنده خداها کلی احترام گذاشتن،عاشق دخترم هستن ولی من واقعا اذیت شدم ...

چ بامزه تریف میکنی.ببین اگ اونام اوکین ک مشکلی نیس میگن با افرادی رفت امد کنین ک درجه یکن و نزدیکن ک بیشتر بچه رو دوس دارن و صبرشون زیاده 

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
ای جونم دلم میره برا اینکاراشون.خخخ

وای نه

أخرماه هم عروسی دعوتیم

فقط تالار نیس

یکی دو بار همقبل عروسی خونه جشن دارن

برم اذیت میشم نرم بی احترامی میشه

موندم چیکار کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ بامزه تریف میکنی.ببین اگ اونام اوکین ک مشکلی نیس میگن با افرادی رفت امد کنین ک درجه یکن و نزدیکن ک ...

بچه من دختره واقعا اذیت میشم 

البته خداروشکر میکنم بابت هدیه زیباش

منتهاآبرویی برامون نمونده😭

وای نهأخرماه هم عروسی دعوتیمفقط تالار نیسیکی دو بار همقبل عروسی خونه جشن دارنبرم اذیت میشم نرم بی اح ...

برو باو انقد سخت نگیر.راسش منم بله برون داداشمه.خاستگاری رفتیم هفته پیش اقا از دم در شرو کرد خلاصه حسابی عرق کردم.خخخ.الان بازم جشن داریم من ک عاشق عروسی و جشنم امیدوارم بم خوش بگذره با این پسر شیطونکم

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
برو باو انقد سخت نگیر.راسش منم بله برون داداشمه.خاستگاری رفتیم هفته پیش اقا از دم در شرو کرد خلاصه ح ...

ایشالا عروسی گل پسرتون

بچه من دختره واقعا اذیت میشم البته خداروشکر میکنم بابت هدیه زیباشمنتهاآبرویی برامون نمونده😭

وای دختر انقد شیطون دیگه چ شووود.پس بعد جشن بیا از کارای توی جشنش بگو درد دل کنیم حداقل.خخخ

ایشالا عروسی گل پسرتون

فدات عزیزم.همینطور دختر گلی گلی شما.خدا به هر دو مونم صبر بده با روحیه شاد تا اخرررر