خانومایی که بچه زیر دو سال دارن توی مهمونی ها با بی قراری و شیطنتشون چیکار میکنین؟مثلا میخان همه جا برن وسایلو میگیرن پرت میکنن یا واکنش بچه ی دیگه ب بچتون مثلا اسباب بازیشو نمیده یا اینجور چیزا.شما چه کارایی در مقابل این چالشا انجام میدین؟
من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای نهأخرماه هم عروسی دعوتیمفقط تالار نیسیکی دو بار همقبل عروسی خونه جشن دارنبرم اذیت میشم نرم بی اح ...
برو باو انقد سخت نگیر.راسش منم بله برون داداشمه.خاستگاری رفتیم هفته پیش اقا از دم در شرو کرد خلاصه حسابی عرق کردم.خخخ.الان بازم جشن داریم من ک عاشق عروسی و جشنم امیدوارم بم خوش بگذره با این پسر شیطونکم
من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.