2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی... خانوما بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 68 پست

حتی ماما هم میگفت توی کلاس زایمان ک نزدیکی خیلی موثره البته من مشکلی نداشتم وتوی ۹ ماه نزدیکی رو داشتم

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم متولد 76 هستی؟چه مامان کوچولویی😍😘

بعله  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

دکتر خودش موقع معاینه دهانه رحمو تحریک میکنه باز میشه

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
حتی ماما هم میگفت توی کلاس زایمان ک نزدیکی خیلی موثره البته من مشکلی نداشتم وتوی ۹ ماه نزدیکی رو داش ...

ولی من نمیتونستم انجام بدم چون جفتم پایین بود...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
ولی من نمیتونستم انجام بدم چون جفتم پایین بود...

پس هیچی دیگه زیاد عجله نکن تا اخر هفته ۴۱ وقت داری بعدم جفتت پایینه مشکل نیس برا طبیعی ؟

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
برقص😁

چن روزه شرو کردم ب رقصیدن 

من تجربه ندارم ولی تجربیات کسانی که زایمان داشتن رو خوندم. روی صندلی برعکس بشین پله زیاد بالا و پا ...

ممنون آتنا جون..

شما که پرنسس خودمونی🤗 به سلامتی زایمان کنی عزیزم.

آره عزیزم مرسی  

پس هیچی دیگه زیاد عجله نکن تا اخر هفته ۴۱ وقت داری بعدم جفتت پایینه مشکل نیس برا طبیعی ؟

سونو آخری رو ک رفتم گف مشکلت برطرف شده ومیتونی طبیعی زایمان کنی...

مامان جونا برام دعا کنین...  

خیلی میترسم...

منم براتون دعامیکنم