2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی... خانوما بیاین...

1395 بازدید | 68 پست

سلام ممنون ک اومدین...

من هفته آخربارداریمه...ولی هیچ علایمی از زایمان ندارم   حالا ازتون میخوام اگ تجربه دارین بگین ک چی برای بازشدن دهانه رحم خوبه؟؟فردا وقت دکتردارم میخوادببینه ک دهانه رحمم بازشده یان؟؟میخوام فردا ک معاینه کنه بگه بازشده...حالا میشه راهنماییم کنین...اینم بگم ک پیاده روی و ورزشاروانجام میدم ...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم مایع منی مرد تحریک کننده زایمانه

تو خونه اسپند دود کن زیاد بازم تحریک میکنه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
نزدیکی کن

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
نزدیکی کن

منم شب قبلی ک امیرحسین دنیا بیاد نزدیکی داشتم از دکتر بپرس بد نشه یوقت ولی مایع م ن ی مرد دهانه رو نرم و باز میکنه

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 

من تجربه ندارم ولی تجربیات کسانی که زایمان داشتن رو خوندم.

روی صندلی برعکس بشین

پله زیاد بالا و پایین برو

دوش آب خیلی گرم بگیر

دمکرده ی زیره سیاه بخور

روی زمین بشین و کف پاهاتو بهم بچسبون و زانوهاتو بالا و پایین ببر.

روغن کرچک بخور

نزدیکی داشته باش.

من شنیدم مایع منی مرد تحریک کننده زایمانه تو خونه اسپند دود کن زیاد بازم تحریک میکنه

ممنون عزیزم حتما...