2777
2789
عنوان

مادرهایی که بچه محصل دارن کمک لطفا

142 بازدید | 15 پست

سلام به همه پسرم کلاس ششم

امتحانهای کتبیش رو قابل قبول میاره ریاضی رو خیلی خوب 

امتحانای کتبیش رو خیلی میخونه به سه دور دوره میرسه ولی نمیدونم چرا ق ق میاره 

راهکاری دارین ممنون میشم کمکم کنین چون آخر سر خودش به گریه میشینه میگه من موندم اینهمه میخونم چرا ق ق میارم

درست مطالعه کند و نمونه سوال حل کند ببینه مگه سوال چی خواسته که اون بلد نبوده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارم میکنم ولی بازم ق ق آورده برای خودمم جای سواله

جواب ها رو بلد نیست یا ناقص مینویسه؟

شفاهی خوب جواب میده؟

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

این کارم میکنم ولی بازم ق ق آورده برای خودمم جای سواله

برگه امتحانیشو نگاه کن ببین ایرادش چیاست رو همینا تمرین کن... تو خونه شرایط امتحانی کن رو برگه سوال بنویس جواب بده شاید تو نوشتن و رسوندن مطلب ایراد داره 

چه امتحان سخت باسه چه راحت اینه نمرش

وقتی برگه ی امتحان را آورد خانه با هم بشینید بررسی کنید وقتی ریاضی را خیلی خوب آورده پس گرفتن خیلی خوب توی سایر دروس نباید براش کار سختی باشه مشوق بچه تون باشید و سوالات را با هم بررسی کنید ببینید مگه سوال چی خواسته که بلد نبوده یا اشتباه پاسخ داده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آره بهتره

پسر من شفاهی صد در صد جواب میده

ولی برگه رو ناقص تحویل معلم میده.

معلمش متوجه شده که بلده ولی نمینویسه کلاس چهارمه

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html