2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه امامردا خیلی مثل ماهاازین کاراهیجان زده نمیشن  به نظرشون کارغیرضروری‌میاد!اینو مشاور می ...

من اين كارو كردم شوهرم خيلي خوشحال شد 🙈🙈

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
منم 20اذره نمیدونم کیک سفارش بدم یا نه اخه شاید شوهرمم بخواد سوپرایز کنه😖🌷🐀

به نظرمن کیکوشما سفارش نده

امااگه خودت هنرشوداری خودت درست کن من قراره اینکاروبکنم

من بنظرم خوبه این کارا ولی بیشتر دوس دارم این کارا از طرف اون باشه واسه سالگرد ازدواج، واسه تولدا هرکاری بشه میکنم ولی احساس میکنم سالگرد ازدواج با مرد باید باشه مدیریتش

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

ببین دوست عزیز میتونی خیلی کارای متفاوت انجام بدی،مثلا قلباس کوچیک با کاغذ رنگی درست کن اندازه ی بند انگشت،رو همشون بنویس دوستت دارم،یا مثلا بهت افتخار میکنم همسرم،مثلا عاشقتم،بعد بذار داخل آفتابگیر ماشین،بهش بگو  افتابگیرو پایین بیاره ک مثلا یه کار دیگه بکنه،یهو اونا میریزن رو سرش..چون هنر دست تو هستش خوشحالش میکنه،یا قلب ها رو تو جیبش بریز

لطفا واسم یه 💜صلوات💜 بفرستین،بلکه 💔دلم💔 آروم شه

9 آذر تولدشه اشتباه کردم کادومو لو دادم و باهاش مخالفت شد  بدلیل شرایط کاری احتمال داره نشه بریم ولی من خیلی دوس داشتم میشد

بنظرتون چیکار کنم واسه تولدش؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
به نظرمن کیکوشما سفارش نده امااگه خودت هنرشوداری خودت درست کن من قراره اینکاروبکنم

یه کیکایی درست میکنم شوهرم میمونه چجور انقد بد مزه میشن نمدونم چرا🐀🌷😖😂

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.