2777
2789
عنوان

وقتی برمیگردی یه رابطه ای که تمومش کردی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 35 پست
آخه باز فردا باهاش کلاس دارم نمیدونم چیکار کنمهمون دخترا باعث‌جدایی ما شدن

آدمی که بخاطرت قید بقیه دخترا رو نزد ارزششو نداره خودتو براش آشوب کنی

مشخصه دنبال سرگرمی بوده نه رابطه ی قرص و محکم

خدارو هم شکر کن ذاتشو زود رو کرد برات

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که بخاطرت قید بقیه دخترا رو نزد ارزششو نداره خودتو براش آشوب کنیمشخصه دنبال سرگرمی بوده نه رابط ...

میدونی داستانش مفصله

خیلی پسر خوبی بود حرف نداشت 

هم درسخون بود هم اخلاقش عالی بود هم شغل خوبی داشت

کلا آدم باادب و باشخصیتی بود

ولی یه دوستی داره که اون خرابش کرد

خانم هستم 

سلام عزیزم

یه سوال داشتم

ابرسان خوب برای پوست چرب چی خوبه؟

میخواستم سراوی بخرم اما پیدا نکردم

کوزارکس هم خوب نیست ،پست هاتونو توی یه تاپیک خوندم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلام عزیزمیه سوال داشتمابرسان خوب برای پوست چرب چی خوبه؟میخواستم سراوی بخرم اما پیدا نکردمکوزارکس هم ...

سلام

عزیزم من پوستم خشکه بخاطر همین چیزی که میگم تجربه شخصیم نیست

ولی درکل برای پوستای چرب بهترین انتخاب سرم هیالورنیک اسیده، مثل هیالورنیک اوردینری

یا گارنیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
سلامعزیزم من پوستم خشکه بخاطر همین چیزی که میگم تجربه شخصیم نیستولی درکل برای پوستای چرب بهترین انتخ ...

عزیزم فرق نیاسینامید و لایه بردار چیه؟ 

لایه بردار فقط برای لکه؟

میخوام یه چیز جذید وارد روتین پوستیم کنم ولی نمیدونم نیاسینامید یا رتینول یا لایه بردار؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم فرق نیاسینامید و لایه بردار چیه؟ لایه بردار فقط برای لکه؟میخوام یه چیز جذید وارد روتین پوستیم ...

بیین نیاسینامید برای پوستای چربه و چربی پوستو کنترل میکنه و از جوش زدن جلوگیری میکنه و منافذ پوست رو میبنده

لایه بردارها هم مدلای متفاوت دارن هم فیزیکی دارن هم شیمایی

هم قوی دارن هم ضعیف

به برطرف شدن لک هم کمک میکنه

درکل لایه های مرده پوست رو برمیداره تا پوستت شفاف شه

رتینول هم کار اصلیش جوانسازیه

به کلاژن سازی پوستت کمک میکنه

به برطرف شدن لک و یکدست شدن پوست هم کمک میکنه

ببین کدومشو نیاز داری

بیین نیاسینامید برای پوستای چربه و چربی پوستو کنترل میکنه و از جوش زدن جلوگیری میکنه و منافذ پوست رو ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم♥️ 

ببخشید هی مزاحمت میشم 😘🥰

خیلی خیلی ممنونم عزیزم♥️ ببخشید هی مزاحمت میشم 😘🥰

قربونت

مشکلی نیست هر سوالی داشتی بپرس اگر بدونم جواب میدم🫶🏻

واقعا مقایسه کردن آشغال و سطل آشغال با موضوع انسان و روابط عاشقانه شون و نتیجه گیری ازش کار آنچنان مطلوبی نیس لزوما تمام کسایی ک کنار گذاشته شدن یا ب قول خودت رفتن تو آشغالی بد نبودن و اگر نگا میکنی اینجوری چرا نگا نمیکنی ک میشه بعضی موقع ها وسایل قیمتی ما قاطی آشغالای واقعی بشن و دور انداخته بشن

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .