2777
2789
عنوان

وقتی برمیگردی یه رابطه ای که تمومش کردی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 35 پست
واقعا مقایسه کردن آشغال و سطل آشغال با موضوع انسان و روابط عاشقانه شون و نتیجه گیری ازش کار آنچنان م ...

چرا اینجوری فکر نکنیم شاید خودمون مقصر بودیم همش همه چیز و بندازیم گردن نفر مقابل 

از حرفت خوشم اومد

چرا اینجوری فکر نکنیم شاید خودمون مقصر بودیم همش همه چیز و بندازیم گردن نفر مقابل از حرفت خوشم اومد

بله گاهی وقتا ما انسان ها خودمون آدمای اشتباهی رو انتخاب میکنیم و خوبارو کنار می‌ذاریم

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمی که بخاطرت قید بقیه دخترا رو نزد ارزششو نداره خودتو براش آشوب کنیمشخصه دنبال سرگرمی بوده نه رابط ...

اسی من پوستم خشک پن گرفتن صورتمومیشورم با شامپو بچه هم میشورم بدتر خشک شده با صابون گلنار میشستم بهتر بود چی کار کنم با چی بشورم

بله گاهی وقتا ما انسان ها خودمون آدمای اشتباهی رو انتخاب میکنیم و خوبارو کنار می‌ذاریم

من حس میکنم رابطه رو خودم خراب کردم واسه همین امروز بهش پیام دادم ب اونم حق میدم 

من حس میکنم رابطه رو خودم خراب کردم واسه همین امروز بهش پیام دادم ب اونم حق میدم

چطور خراب کردی ؟

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
چقدر بد گفتی اسی انگار داری ب خودت تسلی میدی

من الان توی بهترین رابطم ...

هیچ وقت هم سمت اکسم برنگشتم چون معتقدم هرکسی تو زندگیم بوده و گذاشتمتش کنار، انقدر فرصت داشته و خرابکاری کرده ک گذاشتمش کنار

متن رو هم خودم ننوشتم از جایی برداشتم و گذاشتم اینجا برای اون عزیزانی که میبینن اکسشون سمیه ولی باز برمیگردن سمتش

حالا موندم شما قصدت چیه ک تو تاپیک چندماه پیش من فضولی میکنی و نظر میدی ک من دارم خودمو تسلی میدم😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !