neslijoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 507 عنوان تاحالا پیش اشنا سوتی دادین 63 بازدید | 7 پست من امروز نتونستم رمز کارت یکی از اشناهارو بزنم ۵ هزار خرده ای گفت ولی من گفتم نچ درست بگو بعد تازه فهمیدم چی گفت دوتا دوتا گفت رمزش خاک تو سرم دیگ چجوری بعدا ببینمش الان فک میکنه بی سوادم ای خدا غریبه عیب. نداشت اینو بعدا میبینم 1403/09/05 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 13647 عیب نداره من بکی از اشناهامون که دکتر هم هست گفتم ۱۰۰۷ اون نوشته بود ۱۰۰۰۷🤣 منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم
neslijoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 507 عیب نداره من بکی از اشناهامون که دکتر هم هست گفتم ۱۰۰۷ اون نوشته بود ۱۰۰۰۷🤣 وای خیلی حس بدیه من الان تا چند روز میزنم تو سرم هی خسته بودم حواسم نبود اونم چشاش گرد شد به لحظه بعدش دوتایی گفت ایییی خجالت میکشم سرم ترکید
neslijoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 507 نصف عمرم با سوتی گذشته من پیش یه عده ای اینجوری میشم هی میگن دیگ این سری نمیشه بدتر از سری قبل یکاری میکنم
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 13647 من پیش یه عده ای اینجوری میشم هی میگن دیگ این سری نمیشه بدتر از سری قبل یکاری میکنم دیدی هرچقدر بیشتر رودروایسی داری بدتره من تا چندسال به خاطر سوتی هام حالم خرابه منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم
neslijoooon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 507 دیدی هرچقدر بیشتر رودروایسی داری بدتره من تا چندسال به خاطر سوتی هام حالم خرابه وای دقیقا رو اینا حساسم هی هم خراب میکنم نمیدونم تو ذهنشون از من چه تصویری دارن
_قلب_شیشه_ای_ عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 13647 وای دقیقا رو اینا حساسم هی هم خراب میکنم نمیدونم تو ذهنشون از من چه تصویری دارن من مطمئنم فکر میکنن یه دختر خنگ بی سواد بی سلیقه بد دهن رو مخ هستم 😭😭😭😭 منه دل شیشه ای هرجا هر شکستن که شکستم