2777
2789

من خودم کم غذا هستم

روز عادی هم خامه و عسل و شیره و ارده و کره نمیخورم

الان رژیم گرفتم چهار روزه ، خیلی سخت هست

حتی خوردن کاهو کلم هم همینجوری مجاز نیست 

هر روز هم پیاده روی دارم

ولی انگار ن انگار هیچی کم نکردم

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

منم تو رژیمم . 

استمرار عزیزم 

منم تو استمرار ضعف دارم دارم رو خودم تمرین میکنم 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بدنت رفته تو فاز قحطی

چیکار کنم آخه

من همینجوریش خیلی کم غذا میخورم

وقتی میخوام رژیم بگیرم هیچی نمی مونه

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

دقیقا چون خیلی سخت بوده رژیمت بدنت رفته تو حالت قحطی و کم نمیکنه

چیکار کنم

چیکار کنم آخهمن همینجوریش خیلی کم غذا میخورموقتی میخوام رژیم بگیرم هیچی نمی مونه

چقدر اضافه داری؟؟اینکارت اصلا جواب نمیده

مامانم زنجبیل و عسل میخورد کلی لاغر شده سوخت و سازو زیاد میکنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

چقدر اضافه داری؟؟اینکارت اصلا جواب نمیدهمامانم زنجبیل و عسل میخورد کلی لاغر شده سوخت و سازو زیاد میک ...

نرمالم

ولی میخوام هفت هشت کیلو کمتر بشم کاملا لاغر بشم

اما نمیشه 

اگر رژیم بهتری مدنظر داری بگو

چقدر اضافه داری؟؟اینکارت اصلا جواب نمیدهمامانم زنجبیل و عسل میخورد کلی لاغر شده سوخت و سازو زیاد میک ...

من چون دست به کیک خورم خیلیه ترجیح میدم ظهرا روزه بگیرم 

شب خوبه همین زنجبیل و عسل بخورم؟

چجوری مصرف کردن

فست برو 

فستینگ خیلی خوبه 

از ۱۲ ساعت شروع کن برسون به ۱۶ 

اگه بیشتر هم بری عالیه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️