2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو گوگل بزن رفع بوی سوختگی برنج

چندتا روش مختلف گفته

اگه واسه شام میان که وقت هست دوباره بپزی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دوباره درست کن زود پاشو

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بوی سوختگی برنج بوی دود میده میشه برنج دودی، اتفاقا خیلی هم عالیهنگو سوخته بگو کمی برنج دودی بهش اضا ...

خوشمان آمد

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

دوباره بپز وقت هست که

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه‌ها تاپیک اخرم میشه بیاید

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

وانیل رو تو آب حل کن بریز روش

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

حبه قند بزار روش

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره