2777
2789
عنوان

شپشم درمان نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 24 پست
همش بخاطر نگهداری حیوون خونگی و سگ و گربستمحاله از بین بره فقط کافیه یدونه ازش بمونه باز دوباره پر م ...

نه بخدا من هیچی نگه نمی دارم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رفتم برات پیداش کردم عکس گرفتم من عاشق موهام بودم البته یبار از ته زدم ولی بی فایده بود چون بلاخره یدونه تخم شپ بمونه بی فایدس.. چندسال هرکار کردم نشد تا اینکه این محلول رو زدم و الان اصلااااا دیگه نیومده سراغم ..نتیجه گرفتی برام دعا کن

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

با این محلولی ک عکسشو فرستادم توی چنددقیقه هررررررچقدر سرت پر باشه از بین میره و راحت میشی

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

من تو بچگیم از دوستم گرفتم مقنعه دوستمو پوشیده بود اینقدر هم زیاد بود،باید موهاتو کوتاه کنی ودونه دونه رشکارو از سرت خارج کنی ساعت ها تو حموم میشستم رشکارو از روموهام برمی داشتم وگرنه دوباره اونا شپش می کنن،یادمه یکم تایدم زدم به موهام خیلی تاثیر داشت البته الان محلولای مخصوص هست

ببین دخترم سه بار گرفته دوبار موهاشو کامل زدم پسرونه موهای بلند تا کمر بارسوم پارسال بود دیگه بزرگ شده اجازه نداد یه پودر یکی معرفی کرد ازجنوب کشور سفارش دادیم ریشه کن شد کلا با دوبار مصرف ۴تا بستش با پیک شد حدود هفتاد تومن خاسی شمارشو توخصوصی بفرسم برات دعااام کن فقط

دکلره کن همشونو میسوزونه یا رنگ کن موهاتو

دیروز حنا گذاشتم رفتن😃😹

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!