2777
2789
عنوان

دلم شکسته

1313 بازدید | 59 پست

دیروز یهو همسرم‌ساعت ۵ عصر اومد خونه با قیافه عصبی

(اخه ۲هفته اس جمعه ها‌هم‌ از ساعت ۲ تا ۸شب میره سرکار(

بدون سلام و هیچی

گفت :کجا بودی 

گفتم‌: خونه

گفت: دروغ نگو 

اصلا موندم‌چی بگم

گفت :گوشیتو بده، شماره هارو چک کرد یکی یکی 

دست و پام‌میلرزید به شدت

باصدای لرزون پرسیدم‌:چیشده؟؟؟

یهو دیدم‌گفت :خودم دیدمت لعنتی پالتو قرمزت تنت بود تبسمم‌بغلت سوار یه زانتیا شدی 

هر چقدر میگفتم نه قبول نمیکرد گریه کردم‌گفتم بخدا من نبودم‌

گفت: باور نمیکنم😢

ای که هنوزم یادش میوفتم اتیش میگیرم 

منی که به مرد غریبه نگاه نمیکنم😭

یهو در و باز کرد از خونه رفت من موندم با چشمای گریون 

بعد یه نیم دیدم زنگ و زداومد تو...

بغلم کرد گفت :ببخشیدعشقم ببخشید

گفتم حتما خلی چیزی شده

فهمیدم طبقه بالاییمون بوده خانمه پالتوشم قرمز نبود زرشکی بود اصلا بچه اون پسره نزدیکای ۳ سالشه

نمیدونم کوره چیه؟؟؟

گفت از دور دیدم فکر کردم تویی

منم خواستم جمع کنم برم خونه مادرم نذاشت الانم باهاش قهرم😭😭😭😭😭دلم خیلی شکسته😭😭😭😭😭اشکام از دیروز بند نیومده

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم اشتباه برای همه پیش میاد ببخشش که موقع اشتباه تو هم‌ شد اون ببخشتت

واقعا بخشیدنیه؟؟؟

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

خب حالا رفته باشی بیرون...چرا اینقدر عصبانی شده؟؟؟

نکنه خییییلی بیش از حد دوستت داره؟؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
مردا اکثرا کوررنگی دارن.در بسیاری از مواقع رنگا رو خوب تشخیص نمیدن

خییلی باحال حرف زدی  

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
حق داری واقعا خیلی سخته کارب نکرده متهم شی و بعد با یه معذرت خواهی بخوان جمعش کنن

قلبم‌میسوزه