سلام خانوما .کسی هست بدونه بهترین چیز(فرقی نداره نرم کننده ماسک مو و ترجیحا مواد طبیعی)برای مو رنگ شده وز و خشک چیه؟واقعا دیگه از موهام خسته شدم از بس پایینشون خشک و خشن شده😭کسی بوده که مثل من باشه ولی بعد درمان کرده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من خودم همیشه از داروهای خانگی استفاده میکنم وبه مشتریهامم همین میکفتم اکثرا راضضی بودن د روغن بادام تلخ اصل با تخم مرغ میزدیم کامل به ساقه های مو واقعا نتیجشو دیدم فقطباید صبور باشی
روغن ارگان واقعا عالیه و بوی خوبی میده واسه ترمیم موهای اسیب دیده و سوخته هم میگن بعد حموم اب و نمک ددیا رو اسپری کنی رو موها بعد ی مدت میبینی تاثیرشو که دیگه مو کش نمیاد و تقویت میشه
یعنی واقعا موهاتون نرم شدن و از وزی در اومدن؟طرز استفاده ش چجوری هست؟
اره گلم موهای من خیلی اسیب دیده نیست موهای خواهر بدجور بود ومشتریهام یک زمانی مینالیدند گفتم بهشون تاحدودی راضی بودن خداروشکر روغن با یک عدد تخم مرغ مخلوط کن بزن به موهات سعی کن موهات تکه تکه کنی تا ترکیب کامل بره به خورد موهات انشالاه جواب بگیری
یعنی واقعا موهاتون نرم شدن و از وزی در اومدن؟طرز استفاده ش چجوری هست؟
من که مجبور شدم 10 سانت موهام رو کوتاه کنم چون واقعا هیچ راهی نداره اما باز روغن ارگان میزنم بهتر شده. قبل حمام هر روغنی بو بادام تلخ زیتون و ... یکی دو ساعت بزن و بعد با شامپو بشور. جدیدا هم نرم کننده گارنیر میزنم از بقیه مارکا بهتره