روز سوم پریود رفتم سونو دکتر گفت وضعیت تخمدان و فولیکولت عاااالیه،،، منی که تا ای وی اف هم پیش رفتم ولی چون اسپرم ضعیف بود جنین ضعیف شد دیگه انتقال ندادم میخواستم دوباره برم سراغش که یه کیست دوسانتی مانعش شد این ماه رفتم دکتر گفت خودت وضعیتت خیلی خوبه چندتا فولی سمت چپ و چنتا هم راست که دوبارع باید روز12 برم سونو بدم ببینم چقدر رشد کردن، بتظرتون رشد میکنن دیگه؟ لتروزول هم داد دکتر گفت امپول نمیدم که یهو خیلی بزرگ نشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا که نه عزیزم دوستم هر بار خواست ivf کنه یه چیزی مانعش میشد خواست خدا بود طبیعی باردار شد تو دوران بارداری کرونای شدید میگیره دکترا فقط خواستن جونشو نجات بدن قوی ترین مسکن ها بهش تزریق کردن گفتن به فکر بچت نباش جون خودت مهم تره ولی بازم خواست خدا بود بچه سالم و سلامت به دنیا اومد یه پسرزیبا و باهوش پس هیچ وقت ناامید نباش گلم منم از ته دلم برات دعا میکنم