سلام عزیزان چهل روزی هست از هجدهم مهرماه که آخرین پرزودیم بوده تا الان پریود نشدم گفتن بارداریرشیمیایی بوده ضخامت اندومترم رفته بالا ولی باردار نیستم ازمایش و سونو دادم اما پریود نمیشم پنج شنبه پیش یعنی سی ابان امپول پروژسترون زدم چقدر بعد آمپول پریود میشم؟؟
دکتر به من گفت باید صبر کنی پریود بشی بعد پریود اگ ضخامت تغییر نکرد باید کورتاژ تشخیصی بشه یعنی تراشیدن آندومتریوز گفت باید هیستروسکوپی بشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیاده رویی کن دارو گیاهی بخور ضخامت با پیاده رویی اوکی میشه ی هفته پیاده رویی و دمنوش امتحان کن
چهل و چهار سالمه هیچ سالی پریودم اینجور نمیشد چه دمنوشی بله فکر میکنم مال اضافه وزنم هستش ولی این اضافه ورنو سالهای پیشم داشتم تغییری نکرده درضمن نیوم و کیست تخمدان هم دارم در سونوگرافی ک تابستان انجام دادم پلیپ هم دیدن
عزیزم پس همونه من خالم دیواره رحمش کلفت شده بوده ببین دکترش گف پیاده رویی کن مداوم گیاه پنج انگشت بب ...
بله ی مدت رازیانه با زعفرون زیاد استفاده میکردم هنوز ج ازمایش هورمونیم نیومده اما پرولاکتینم رفته بالا من دمنوس رازیانه و زعفرون خوردم ک مثلا پریود بشم اما دیدم سردردای ناجور اومده سراغم دکتر گفت پرولاکتینت رفته بالا