من ۴ هفته و یکروزم بود که سقط داشتم، فرداش رفتم سونوگرافی (مرکزی رفتم که تازه تاسیس و دستگاهاش پیشرفته به نظر میرسید) تشخیص داد که یک تکه خون داخل رحمم دیده میشه، بعد از سه روز دوباره رفتم دکتر(دکتر تقریبا خوب ولی دستگاه سونو بسیار داغون) گفت من ساک حاملگی میبینم. به نظرتون کدوم درست میگند؟ هر کدوم کار خودشون توجیه می کنند و گردن نمی گیرند. سونو میگه من اشتباه نمیکنم مگه میشه نباشه بعد تشکیل بشه و دکتر هم میگه که سالمه. بخدا دارم از استرس خفه میشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای چقدر عجیب اگه سقط کردی و خونریزی زیاد داشتی چجوری الان ساک داری؟ بنظرم یه هفته دیگه باز برو سونو ...
بله خونریزی و لخته و دفع یک تکه گوشتی، رفتم سونو گفت بقایا داری ولی متفورمین داد که برای دفع کیست میدند، دوباره رفتم دکتر که داخل مطبش سونو داشت ساک حاملگی رویت شد.