2777
2789
عنوان

مدام خواب بابامو میبینم

135 بازدید | 13 پست

بابام چند ماه پیش فوت کرد حالا از اون زمان منو سایر خواهر برادرام مدام خواب میبینیم که مریضن باید چکار کنیم 😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یک گیر و گرفتاری دارن تو اون دنیا، براشون خیرات کنین، حتما براشون رد مظالم بدین به فقرا، صدقه بدین، اگه قرض مالی دارن بدین زودتر، براشون نماز قضا بخونین، اگه کسی ازشون ناراضیه، راضیش کنین، پیگیر باشین دستشون از دنیا کوتاهه بنده خدا

معنی این خواب چیه فقط خیرات؟

اموات نیازمند دعای و خیرات ما هستن به واسطه خواب نشان میدن.دستشون از دنیا کوتاه 

هرکسی که خوابشون رو دید بگین براشون قرآن بخونه یا خیراتی بده انشاءالله که روحشون قرین رحمت پروردگار قرار بگیره

اموات نیازمند دعای و خیرات ما هستن به واسطه خواب نشان میدن.دستشون از دنیا کوتاه هرکسی که خوابشون رو ...

ممممنون از راهنماییتون 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

خدا رحمت کنه عزیزم

احتمالا تاثیر اینه که بیمار بودن و شما ملکه ذهنتون شده ولی خیرات دادن هم خیلی کمکتون میکنه دل خودتونم اروم میکنه

اگر خواستین نذری بدین از غذایی که دوست داشتن نذر بدید خیلی خوشحالشون میکنه

میشه بپرسم مریضیشون چی بود؟

ببخشید البته اگه نمیخواید جواب ندید چون خودمم پدرم بیمارن پرسیدم

اول واجبات انجام نشده ایشان را بجا بیاورید 

مثلا نماز و روزه و غیره‌ 

مرحله بری برید سراغ مستحبات 

حق ناس هم که خبر دارید ادا کنید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد