2821
2789
عنوان

کارشناسی مامایی

230 بازدید | 4 پست

سلام ببخشید اینجا کسی که شغلش مامایی باشه و کارشناسی رو گرفته باشه آیا کتاب سوالات آزمونی از دکتر احمد یوسفی صادقلو رو خونده و الان کتابش رو داره برا خرید میخام ممنونم بابت جوابدهیتون

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

خودمم ماما هستم چندین ساله ولی الان اقدام به کارشناسی رو میخام بگیرم دوستم این کتاب رو داشته و باعث قبولیشم شده الان کارشناسی ماما رو گرفت خوش به حالش روی حقوق و مزایای هم خیلی تاثیر داشت ولی خب کتاب رو همون موقع داده رفته من سخت دنبال این کتابم کسی اگه از همکارا داشتن لطف کنند بگن تا هزینه خرید و ارسال رو براشون بفرستم و کتاب رو بگیرم آخه تا آزمونمم چیزی نمونده خیلی کتاب خوندم ولی این یه کتاب و پیدا نکردم اگه کارشناسی قبول شم انشالله حقوقم تا سی تومنم می‌ره البته اگه خدا بخواد😭😭😭😭با دعایه شما عزیزان

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_5  

این خانم بدون دلیل کلی بهم توهین کرد

ازش شات گرفتم با حرفایی که زدی تو سایت سما ازت شکایت میکنم توهین و تهدید در فضای مجازی جرمه 

ولت نمیکنم حالا ببین 

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

خودمم ماما هستم چندین ساله ولی الان اقدام به کارشناسی رو میخام بگیرم دوستم این کتاب رو داشته و باعث ...

براشون شاتم فرستادم فحاشی در فضای مجازی جرمه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

2825
2823
2791
2779
2792