2789
عنوان

طلاق

398 بازدید | 40 پست

ترک انفاق از طرف زوج باشه البته قبل رفتن به خونه مشترک دوره ی نامزدی و عقد  

زوجه چگونه ثابت کنه 

که زوج نفقه بپرداخته اما خودش به طور مثوالی ۶ تا ۹ ماه رفته باشه کسی هس از مراحلش سر در بیاره 

چقد طول میکشه

نمیدونم والا ولی زوج چرا رفته ونم این همه مدت؟ کجاااست؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلماتی که گفتیو هم نمیفهمم😂😐چه برسه بخوام کمک‌کنم

انشالله هیچ وقت هم نتونی بفهمی اونقدر بختت باز و خوشبخت شی 

پات به این دادگاه طلاق اینجور چیزای ناراحت کننده نرسه که بفهمی چی هستن عزیزم❤️

خب ترک کرده منم نمی دونم کجاست 😔

وااااقعا؟ چطور شد که رفت؟ سر چی؟ این نفقه رو که داره پرداخت میکنه پیگیری نکردی از کجا داره پرداخت میکنه؟ دنبالش گشتی؟ شاید با کسی رفته؟ وگرنه ادم بالاخره میره با هدفی میره 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خانوادش هم ازش خبر ندارن؟ چندوقته ازدواج کرده بودید؟

برو یه جلسه مشاوره پیش یه وکیل خوب ازش هرچی سوال داری بنویس تو برگه ازش بپرس راهنماییت میکنه فکر کنم واسه یه مشاوره نهایت ۳۰۰ بگیره

انشالله هیچ وقت هم نتونی بفهمی اونقدر بختت باز و خوشبخت شی پات به این دادگاه طلاق اینجور چیزای ناراح ...

فداتشم دعا کن خیلی برام

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
وااااقعا؟ چطور شد که رفت؟ سر چی؟ این نفقه رو که داره پرداخت میکنه پیگیری نکردی از کجا داره پرداخت می ...

دعوا کردیم البته اومد گذاشت خونه مون رفت 

از طریق دادگاه پرداخت میکنه 

ولی خودش نیست 

منظورم اینه نفقه پرداخت میکنه ولی خودمو ول کرده نه برمیگرده سر زنذگی نه طلاق میره بده منم میخوام بدونم چه مراحلی داره که حق طلاق کی برام ایجاد میشه خسته شدم از بلاتکلیفی😔

دعوا کردیم البته اومد گذاشت خونه مون رفت از طریق دادگاه پرداخت میکنه ولی خودش نیست منظورم اینه نفقه ...

عجبببببببب چ کینه ایه

عجبببببببب چ کینه ایه

وقتی درخواست طلاق داشته باشید و اونم هی حاضر نشه احتمالا بتونید طلاق غیابی بگیرید