2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 40 پست
نه خبر دارن خب یکی از دلیل دعوامون خانواده اش هستن خانواده اش نمی خوان

چه خانواده بیشعوری داره که وصلتو جوش نمیدن بلاتکلیف گذاشتن یه دختر رو خودشم که به خانوادش رفته نفقه هم میده چم و خم راهو بلده که یوقتی واسش بد نشه وکیل بگیر از این زندگی سمی راحت بشی

دوست بودید؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شدیدا البته ما دعوامون هم نشده راستش دخالت خانواده اش جدا مون کرد

قشنگ توضیح بده توروخدا مردم از کنجکاوی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اره شدیدا البته ما دعوامون هم نشده راستش دخالت خانواده اش جدا مون کرد

البته میدونم تایپ کردنش بیشتر عصبیت میکنه اگر دوست داشتی بگو

وقتی درخواست طلاق داشته باشید و اونم هی حاضر نشه احتمالا بتونید طلاق غیابی بگیرید

نه بابا مرحله اش سخته 😭 میدونی از ته دل راضی به طلاق نیستم 

دوسش دارم ولی جز طلاق چاره ای نیس 

نه بابا مرحله اش سخته 😭 میدونی از ته دل راضی به طلاق نیستم دوسش دارم ولی جز طلاق چاره ای نیس

سختیشو تحمل کن انشالله یه بخت خوب گیرت بیاد چ فایده اون اگر دوستت داشت این همه مدت نمیرفت ولت کنه به امون خدا چقدر نامرده

تو کدوم شهر ایران هستی عزیزم و خودت متاهلی یا مجرد

اهوازم متاهلم عزیزم

البته میدونم تایپ کردنش بیشتر عصبیت میکنه اگر دوست داشتی بگو

عصبی که نه دلم خون گریه میکنه 

خانواده اش دوسم نداشتن مامانش ، برادرش ، زنداداشش 

خواهرهاش ، باباش کلا منو نخواستن منم تعریفی از خودم نباشه 

خیلی دختر خوشگل ، با حیا ، خانواده داری ، دانشجوی دکتری هستم 

منو و همسرم عاشق هم بودیم عشقی که سر زبون همه بود ولی 

خانواده اش با خانواده ام دعوا کردن تو این وسط منو قربانی کردن

بی دلیل گذاشتن منو خونه رفتن دیگه هیچ خبری ازشون نشد😔

عصبی که نه دلم خون گریه میکنه خانواده اش دوسم نداشتن مامانش ، برادرش ، زنداداشش خواهرهاش ، باباش کلا ...

بدرکککککک گمشن لیاقت نداشتن برین بهشون محترماااااانه از همههههه جا هم بلاکشون کن راه ارتباطی نداشته باشن باهات ماشالله بهت حیف تو باشه با این خانواده خودتو اسیر نکن طلاق بگیر از این مایه ننگه دهن بین

سختیشو تحمل کن انشالله یه بخت خوب گیرت بیاد چ فایده اون اگر دوستت داشت این همه مدت نمیرفت ولت کنه به ...

اره همه میگن اینو ولی دل من که نمیفهمه 

ولی دلم میخواد یه روزی قدرمو بدونه 

انشالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم از ته دل گفتم یه قطره اشک از چشات جاری نشه انشالله

فداتشم عزیزدلم همچنین شماااااا ✨️🩵

اره همه میگن اینو ولی دل من که نمیفهمه ولی دلم میخواد یه روزی قدرمو بدونه

یه روز قدرتو میدونه که دیگه خعیلی دیره بذار برای همیشه تو حسرتت بسوزه

خانوادش از حسادت به تحصیلات و زیباییتو باوقار بودنت این کارو کردن خدا جوابشونو میده