ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 445 عنوان واشر ماشین لباسشوییم ی ذره پاره شده با چی بچسبونمش 178 بازدید | 31 پست ؟؟؟ 1403/09/05 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12859 درش بیار یه نوشو بخر با هیچی قشنگ فیکس نمیشه چون با آب در تماسهجز اینکه چسب نواری ضد آب بگیری عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 12097 😕اسی ماشین ما هم از زیر صفحه بُردش ی چسب قهوه ای چسبناک میریزه ...البته ماشین کار میکنه ولی چسب هی باید تنیز کنم باز میاد کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 445 درش بیار یه نوشو بخر با هیچی قشنگ فیکس نمیشه چون با آب در تماسهجز اینکه چسب نواری ضد آب بگیری چسب نواری زد اب چیه ؟روستا هستم اینجا نمیان برام عوض کنن خودمم نمیتونم شوهرمم نمیکنه
ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 445 😕اسی ماشین ما هم از زیر صفحه بُردش ی چسب قهوه ای چسبناک میریزه ...البته ماشین کار میکنه ولی چسب هی ... من انگار تیر خورده تو قلبم انقد نگرانشم شوهرم ادمی نیس ک درست کنه این خراب بشه باید با پتو شو لباس بشورم 😭
سمندوووووووون عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7109 چسب نواری زد اب چیه ؟روستا هستم اینجا نمیان برام عوض کنن خودمم نمیتونم شوهرمم نمیکنه من چسب اکواریوم زدم ولی چند روز بعد دوباره باز میشه. چون خیلی میچرخه باید عوض کنی حتمن.
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12859 چسب نواری زد اب چیه ؟روستا هستم اینجا نمیان برام عوض کنن خودمم نمیتونم شوهرمم نمیکنه برو ابزار فروشی بگو چسب نواری پهن ضد آب میخوام بهت میده رنگش نقره ای هست عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
سمندوووووووون عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7109 من انگار تیر خورده تو قلبم انقد نگرانشم شوهرم ادمی نیس ک درست کنه این خراب بشه باید با پتو شو لباس ب ... از پتو سور راضی هستی ؟پتو رو خوب میشوره؟
سمندوووووووون عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7109 ماشین لباسشویی من خوب خشک میکرد الان ی کم آب میمونه دیشب سرکه و جوش شیرین ریختم نمیدونم چیکار کنم
ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 445 من چسب اکواریوم زدم ولی چند روز بعد دوباره باز میشه. چون خیلی میچرخه باید عوض کنی حتمن. قیمتش چنده
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 12097 من انگار تیر خورده تو قلبم انقد نگرانشم شوهرم ادمی نیس ک درست کنه این خراب بشه باید با پتو شو لباس ب ... آره درکت میکنم ...یادمه دوسال پیش یهو از ماشین آب میریخت ...تا یک هفته لباس 😂😂انبار کردم ..مجبور شدم با دست بشورم ..خلاصه تانیر کار اومد تو خونه درست کرد... کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
ترشک_لواشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 445 از پتو سور راضی هستی ؟پتو رو خوب میشوره؟ مال من ۲۰کیلویی هست چهل کیلوییا عالیه من بیست کیلوییه پتو ی نفره میندازم قشنگ میشوره راضیم اما دونفره هارو نمیتونه ضعیفه
سمندوووووووون عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 7109 من دیدم جا انداختنشو ولی ریسک ،داره اول. درآورد. تمیز تمیز کرد بعد دو نفره جا انداختن .