2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
عه واقعا؟پس چرا ادمو میترسونن انقدر...شما چند وقت پیش زایمان کردی با اپیدورال بودی یاهمینجوری؟

۸ سال پیش نه اپیدورال نداشتم زایمان بخش مهمیش به بدن تحمل درد هرکسی ربط داره ان شاالله برای شما هم زایمان خوبی باشه

استرس اصلا برات خوب نیست... نگران نباش نهایت آمپول فشار میزنن دیگه، منم‌اولین‌زایمان طبیعیم بود،دوتا ...

ممنون گلم...می‌دونی بیشتر از چی میترسم برم کلی درد طبیعی رو بکشم بعد بگن نه نمیشه و ببرنم  سزارین خیلی حس بد میگیرم وقتی بهش فک میکنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ سال پیش نه اپیدورال نداشتم زایمان بخش مهمیش به بدن تحمل درد هرکسی ربط داره ان شاالله برای شما هم ز ...

به نظرت تا الان که دهانه رحمم باز نشده می‌تونه خوب باشه زایمانم؟؟همش میگم چون تا الان باز نشده پس خیلی خیلی سخته

محلول آبزن چی هست تا حالا نشنیدم

چندتا گیاهه 
🌿گیاهان ابزن🌿
شنبلیله
گل خطمی
تخم شوید
پنیرک
تخم کتان

با هم مخلوط می کنید از هر کدوم یک مشت

میذارید با آب بجوشه ۱۰ دقیقه بعد هم میذارید سرد بشه میشینید توش یک ربع بیست دقیقه

هر روز یا یک روز درمیون از ۳۶ هفته به بعد

عزیزم کپسول گل مغربی بگیر با سوزن چند تا سوراخش کن و بذار توی رحمت باعث باز شدن دهانه رحم میشه .پیاده روی کن و شربت گلاب و زعفران بخور اگه خودت دردت بگیره و رحمت باز بشه از اینکه بری بیمارستان و از اول تا آخرش پرستارا رو سرت باشن بهتره 

ممنون عزیزم من الان دیگه ۴۰ هفته ام دیر نیست؟

انجام بدید به نظرم از هیچ کار نکردن بهتره ولی عر روز انحام بدید که زودتر درداتون بیاد

ماساژ نوک سینه و ماساژ پرینه هم فراموشتون نشه