2777
2789
عنوان

داروهای تنیلی تخمدان

355 بازدید | 36 پست

سلام دوستان بچها ی سوال داشتم از کسایی که تنبلی تخمدان دارن و داشتن برای بارداری چه داروهایی مصرف کردن چند دوره مثلا متفورمین و ...ی ماه یا دوماه که نتیجه نگرفتن رفتن پیش دکتر الان دکترم بهم بده ی مااه خوردم جواب نگرفتم بعد ی ماه برم پیشش یا ادامه بدم 

بعدش ی سوال خخخخخخیلی مهم داشتم چه موقع دکتر آمپول میگه نیازه بزن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

خواهش کردم یکی جواب بده😥😥😥

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای واسه بارداری اقدام کنی؟

آره

منم تنبلی داشتم و بی نظمی پریود.... با داروهای گیاهی تنبلیم درمان شد و پریودم منظم الانم تازه باردار ...

تبریک میگم به سلامتی

ولی من به داروی گیاهی ایمان ندارم

ک زودتر نتیجه بگیری

نمیدونم یعنی چقد مصرف کنممم

آمپول چی منظورته؟ من تنبلی دارم. متفورمین روزی ۳ تا می خورم. از روز ۴ پردنیزولون خوردم. اون ماه به جاش دگزا خوردم‌ . از روز ۴ لتروزول خوردم و روز ۹ و ۱۰ hmg زدم و روز ۱۱ hcg. 

پسرم همه زندگیم

منم داشتم متفورمین ومدروکسی وزینک خوردم یه ماه یاکمتر،دقیق یادم نیست وختی فولیکولم۲۰شددکتریه امپول زد بعدگفت دوروزهرروزنزدیکی ده روزهم یک درمیان،حامله میشی ماه بعد

الان یه پسرپنج ماهه دارم  

آمپول چی منظورته؟ من تنبلی دارم. متفورمین روزی ۳ تا می خورم. از روز ۴ پردنیزولون خوردم. اون ماه به ج ...

دقیقا خودمم نمیدونم اما آمپول میدن من ی طرف تخمدانم تنبلی داره اون یکی طبیعی هست