2777
2789
عنوان

روتین من 📸🕯️🫧

298 بازدید | 19 پست

بعد از مدت‌ها دلتنگ اینجا شدم و دلم خواست از روتین این روزهام براتون بگذارم🩵

مدتی هست با همسرم تصمیم گرفتیم سالم بخوریم و برای منی که عاشق کافی‌شاپ هستم خیلی سخت بود مهم تر از همه قهوه که خیلی مضر هست برای بدن رو خیلی کم کردم و بیشتر از ماهی یکبار نمی‌خورم

ادامه رو توی پست ها می‌گذارم

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی قهوه مضره؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چه طوری قهوه رو گذاشتی کنار؟ من یه روز نخورم سر درد میگیرم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مهم‌ترین چیزی که این روزها بهش پایبند شدم روتین پوستیم هست که موقع انجام دادنش از عمرم حساب نمیشه بس که برام لذت‌بخشه🩵

.

قهوه چه ضرری داره¿

برای دستگاه گوارش خیلی بده

باعث غلظت خون میشه

روی خواب طبیعی که با سلامت کاملاً درارتباطه تاثیر می‌گذاره

چه طوری قهوه رو گذاشتی کنار؟ من یه روز نخورم سر درد میگیرم

راستش رو بخوای این تکنیک رو من خیلی جواب داد

اوایل که خیلی برام سخت بود هرروز به خودم قول میدادم فردا دیگه قهوه می‌خورم باز از فردا مینداختم واسه روز بعدش تا اینکه میلم بهش کمتر شد البته اون اوایل هفته‌ای یکبار می‌خوردم بعد کمترش کردم

😑این همه لاف کردی مارو بزار دیگه اصلا ولش نزار من دیگه میرم بیرون از تاپیک یکم احترام بزارین به شعو ...

ببخشید عزیزم همسرم صدام کرد وسطش