2777
2789

حکم ها معمولا بین دو هفته تا یک ماه صادر میشه. البته اگر اون ادعا کرده که تمکین نمیکنی و تو انکار کنی و در خونه هم حضور داشته باشی هرگز نمیتونه ثابت کنه و حکم به نفع شما میدن

گود لاک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم ها معمولا بین دو هفته تا یک ماه صادر میشه. البته اگر اون ادعا کرده که تمکین نمیکنی و تو انکار کن ...

من گفتم که کتکم میزنه و امینت جانی ندارم خودش هم از خونه بیرونم کرده 

حالا نمیدونم به نفع من میشه رای یا اون یعنی دوهفته دیگه رای میاد؟ 

من گفتم که کتکم میزنه و امینت جانی ندارم خودش هم از خونه بیرونم کرده حالا نمیدونم به نفع من میشه رای ...

اگر دست به زن داره باید شکایت ضرب و شتم کنی و اگر کبودی زخمی چیزی هست عکس بگیری بذاری رو پرونده. حرف رو قبول نمیکنن. الان هم دیر نشده اگر چیزی تو گوشیت داری پرینت کن بذار رو پرونده.(سریع)

اگر هم هدف جدا شدنه حتما وکیل بگیر تا راهنماییت کنه.حتما در مورد این عدم تمکین هم حداقل یه جلسه پیش وکیل برو. چون اگر عدم امنیت جانیت اثبات نشه واسه دادگاه حکم بر علیه شما میدن و ناشزه محسوب میشی و طبق قانون نفقه بهت تعلق نمی گیره. 

خلاصه کلام: با وکیل صحبت کن. مدرک ضرب و شتم داری حتما بذار رو پرونده.(قاضی هنوز تصمیم نهایی نگرفته پس وقت داری. اگر شاهد هم داری ببر). اگر هدفت جدا شدنه چون حق طلاق با مرده باید راضیش کنی طلاق بده که معمولا طلاق نمیدن پس باید به وکیلت بگی مذاکره کنه تو یه چیزی از مهریت ببخشی اونم طلاق بده

موفق باشی

اگر دست به زن داره باید شکایت ضرب و شتم کنی و اگر کبودی زخمی چیزی هست عکس بگیری بذاری رو پرونده. حرف ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین همه این کارا رو انجام دادم 🙏مچکرم از راهنماییتون 

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین همه این کارا رو انجام دادم 🙏مچکرم از راهنماییتون

ایشالا موفق باشی. فقط یادت باشه راه طولانی و سختی رو پیش رو داری ولی قوی باش و کوتاه نیا و با فکر جلو برو مخصوصاً در جامعه مرد پرست ایران.

(خودم آقا هستم)

گود لاک