سنش بالاس و ۳۷ سالشه و اینکه ی جای میخواد بره مصاحبه ی کاری معافیت پزشکی هم داره ولی مشکلی خداروشکر نداره خیلی نگرانیم و این آخرین فرصتمون هست با ی بچه کوچیک امیدوارم خدا ب بچمون و وضعمون نگاه کنه ک چقد تو فشاریم و تمام فکرم آینده و مدرسه و هزینهای بچمه توروخدا اگه نذر . سفره یا کار مجربی هست بهمبگید خیر ببینید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ذکر یا جواد به هرکی گفتم معجزه شده یکی خونه خریده یکی مشکل وامش جور شده یکی شغل رویایی پیدا کرده بتونی روزی هزارتا بگی زندگیت از نظر مالی تر این رو به اون رو میشه فقط مداومت کن صبور باش یکی یک روز جواب میگیره یکی یک ماه یکی یکسال ولی راحت هست دو ساعته تمام میشه من هروقت اجاره کم میارم میگم صاب خونه مثلا میگه ماه بعد بده با هم یا طلبم وصول میشه معجزه ها میکنه مخصوصا برا امور مالی قرص قوله بتونی روزی هزار بار بگی کلا ده دقیقه زمان میگیره من معجزه های مالی دیدم نمیگم. چون کسی باورش نمیشه یکی ارث زیاد داشت بش نمیدادن چند میلیارد بش یاد دادم بعد چند ماه یهو خودشون که مانع بودن به زبون خوش یهو اومدن زدن براش اصلا هنوز باورش نشده عجیب غریب مداومت کن آرام آرام حل میشه برای شغل با حقوق عالی به یکی یاد دادم گفت ده برابر حقوقی که مد نظرم بود شغل جدید میدن بم اصلا عجیب معجزه میکنه