2777
2789
عنوان

دکوری الآن چی مده؟؟؟

5237 بازدید | 27 پست

سلام خانم های باسلیقه،من کلا زیاد اهل خونه شلوغ پلوغ با انواع و اقسام دکوری ریز و درشت و گل مصنوعی و اینا نیستم و کلا خونه خلوت با یکی دوتا دکوری قشنگ و ساده رو میپسندم،حالا بعد مدت ها کابینت کردیم و تو نمای کابینت سه تا جای دکوری داره. 

بنظرتون دکوری الان چی مده؟ظرف و ظروف تزئینی یا مجسمه و اینا؟چی به این کابینت ها میاد...؟جای دکوریم این شکلیه👇

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  

یخچالت مارکش چیه؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازه ظروف برنز به رنگ کابینت هاتم بیشتر میاد ظروف رنگی کلا نذار

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

وا این عکس که از اینستا برداشتی 

چقدر قشنگه کابینتهات اگه این مدلی باشه.

من یکی از آشناهامون خیلی خوش سلیقس دقیقا این مدلی بود دکوری آشپزخونش. مجسمه های گرون گذاشته بود. مثلا سه تیکه مجسمه توو یه طبقه که یکی تار میزد یکی طبل میزد و یکیم در حال رقص بود من خیلی پسندیدم. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
عکس مال نته عزیزم

اهان یهو دیدم من عشق این مدل یخچالان که 2 تا در دارن روبروی همباز میشن

خودم بین ظروف برنزی یا سرامیکی سفید یا برنجی موندم،این عکی مال نته ولی جای دکوری هام دقیقا این شکلیه...

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  
خودم بین ظروف برنزی یا سرامیکی سفید یا برنجی موندم،این عکی مال نته ولی جای دکوری هام دقیقا این شکلیه ...

ببین سخت نگیر می تونی چک بزاری میتونی سیلور بزاری که چشم گیر باشن.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
خودم بین ظروف برنزی یا سرامیکی سفید یا برنجی موندم،این عکی مال نته ولی جای دکوری هام دقیقا این شکلیه ...

اگه هزینه ای برات مساله ای نیست برنز بگیر اگه هست برنجی بگیر 

من گلدون دکوری مسی هم میپسندم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚