2777
2789
عنوان

دکوری الآن چی مده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5237 بازدید | 27 پست
با اجازه استارتر  میشه ناهرخوری رو تو آشپزخونه گذاشت

اره چرا نمیشه . البته اگه خانوادگی هست . اگر برای مهمون هم استفاده میشه به نظرم تو پذیرایی باشه بهتره 

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر  میشه ناهرخوری رو تو آشپزخونه گذاشت

بله 

ازین فانتزی های چهار نفره جمع و جور اتفاقا خیلی خوبه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
چقدر قشنگه کابینتهات اگه این مدلی باشه. من یکی از آشناهامون خیلی خوش سلیقس دقیقا این مدلی بود دکوری ...

روشنک جان جنس مجسمه هاش چی بود؟؟؟میخوام قیمتش تا حدود 700هزار تومن باشه نه بیشتر،این برنز ی ها گرونن

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  
روشنک جان جنس مجسمه هاش چی بود؟؟؟میخوام قیمتش تا حدود 700هزار تومن باشه نه بیشتر،این برنز ی ها گرونن

با 700تومن برنجی هم نمیتونی بخری 

برو سه تا مجسمه شیک بخر که به رنگ کابینت هاتم بیاد 

زیاد سخت نگیییر 😊😊

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
وا با هفتصد نمیشه برنجی خرید؟چرا نشه.برو شوش همه جورش هست.

سه تا مجسمه ی خوب 

نه چیز بدرد نخور 

عزیزم برنزی بود خیلی شیک بود. 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

عزیزم اگر مدل خونتون و .. همینه ک خیلی کلاسیک هست سعی کن کارهای سنتی با رنگ ابی بزاری مینا کاری و ... کارهای اصفهان گلدان فلزی که روش کار شده و ظروف برنز با ... ولی سعی کن رنگ ابی را استفاده کنی چون خیلی نما به خونت میده 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما               غافل از این که خدا هست در اندیشه ما