2777
2789
عنوان

کدوم روش درمان پوستی رو پیشنهاد میدید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم میخواستم میکرودرم برم یه خانمی بهم گفت میکرودرم فقط لایه سطحی پوست رو درمان میکنه میکرونیدیل ...

من 3 ماهه که میکرودرم میرم یبارم میکرونیدلینگ کردم خیلی خیلی خوبه روزنه های پوستم کاملا بسته شده و کنار لبم که شل شده بود کامل لیفت شده خیلیا فکر میکردند رفتم پوستمو کشیدم :-))))))

کلینیکی که میرم دکترش یه سری کرم های لیفتینگ و ماسک که خودش از کانادا میاره بلافاصله بعدش میزنه و همون موقع تاثیرش دیده میشه

یک کرمی تو بازار اومده میگن بازیگران هم استفاده میکنن نثل بوتاکس عمل میکنه. منم شنیدم باورم نشد اما از یک نفر که استفاده کرده پرسیدم گفت راضیه. میگن چین و جروک پوست و در عرض 3دقیقه از بین میبره. خواستید برید بپرسید مشاور رایگان داره. اینم کانالشه👇

creame5040@

من 3 ماهه که میکرودرم میرم یبارم میکرونیدلینگ کردم خیلی خیلی خوبه روزنه های پوستم کاملا بسته ...

لطف می کنی اسم کلینیک یا شمارش رو بهم بدی من خیلی دنبال یه جای مطمعن بودم ممنونتم

لطف می کنی اسم کلینیک یا شمارش رو بهم بدی من خیلی دنبال یه جای مطمعن بودم ممنونتم

شمارش 22135997 من شعبه سعادت آبادشو میرم ولی فکر کنم کاشانی هم شعبه داره بازم بپرس ازشون کارش عالیه دکتر مهربونیه و خیلی تایم میذاره برات من دکترای زیادی رفتم ولی ایشون خیلی متفاوتن

شمارش 22135997 من شعبه سعادت آبادشو میرم ولی فکر کنم کاشانی هم شعبه داره بازم بپرس ازشون کارش ...

واقعا ممنونم یلدا جان کمک بزرگی بهم کردی عزیزم کاشک اسم دکترتون هم می گفتی بهم که پیش خودش برم و حدودا هزینه هر جلسه میکرونیدل و میکرودرم هم بهم بگو لطفا ؟ ممنون 

عزیزم خواستم ویرایش کنم نشد هزینه مهم نیست فقط اسم دکترتون برام مهمه که حتما پیش خودش برم که ازش راض ...

ببخشید پیامتو دیر دیدم اسم دکترش مجیدی  از بچه های اینجا هم تعریفشو شنیدم من چند بار رفتم صبحها رفتم که خلوت تر بود .