2777
2789

پسرم چندروزه اسهاله خیلی اشتهاش کورشده فقط اب باشیرخودمومیخوره چیکارکنم😭😭😭😭درصورتیکه خیلی خوش اشتهابودقبلا😭😭😭😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر عزیزم نی نی گناه داره آب بدنش کم نشه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

عزیزم حتما بخاطر دندوناشه اسهال شده فقط بهش آب جوشیده زیاد بده آب بدنش کم نشه دارو گیاهی هن بده خیلی خوبه

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

براش شربت آبلیمو خنک درست کن و خودت طعمش رو چک کن که حالت می خوش داشته باشه 

می خوش منظورم اینه که نه خیلی ترش نه خیلی شیرین ، طعم شیرینی و ترشی اش تقریبا برابر باشه

این هم برای تامین اب بدنش خوبه هم اشتهاش رو باز می کنه

عزیزم ببرش دکتر..چون ویروس جدیدم اومده که از علایمش اسهال حالت تهوع هست

وای😲😲چه ویروسی خدا خودت مواظب بچه هامون باش

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

دختر منم همینطوری شده بود ۵روز بود هیچی نمیخورد فقط آب با شیر خودمو میخورد.بردمش  دکتر گفت ویروسه.ولی به نظر خودم بخاطر دندوناش بود .دوتا دندون جلوش داشت درمیومد

خداجونم شکرت ...

اره اتفاقاتهوع داشت ولی خوب شدالان فقط اسهاله او ار اسم نمیخورخ😭😭😭😭😭

با سرنگ به زور بریز توی دهنش.دیگه چاره ای نیست.منم اینطوری میکردم.از بس آب بدنش کم شده بود بردمش سرم زدم

خداجونم شکرت ...

دندوناشم دارن درمیان ولی خدااااااا بسه دیگه سه روزتب شدیدداشت بردمش دکترده دفه تبش قطع شدحالانوبت اس ...

دقیقا حالتو درک میکنم.من خودمم مریض شده بودم از بس غصه خوردم.ولی میگذره خوب میشه عزیزم.فقط باید صبر کرد،بعضی بچه ها سخت دندون درمیارن

خداجونم شکرت ...

وای😲😲چه ویروسی خدا خودت مواظب بچه هامون باش

خیلی بده ..تب و اسهال و حالت تهوع...خواهر دوستم و پسر اونیکی دوستمم گرفته بودن

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

عزیزم پس منم دقیقا همین بود...هرچی دکتر میبردم خوب نمیشد...اسهالش مثل ادرار شده بود

آخرسر ی دکتری رو یهم معرفی کردن.رفتم پیشش فقط ی سرلاک(ویژه کودکان اسهالی) داد روزی دو بار باید مثل غلظت بسکوییت له شده در آب باشه،بش دادم.فرداش اسهالش بند اومد...البته پودر کیدی لاکت هم گرفتن با ی قاشق ماست قاطیش کردم و دادم بهش...عالی بور

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰