2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 14606 بازدید | 423 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=361773613]سرچ کردم گفته بختیاری لر هست بختیاری‌ها یکی از ایلات ساکن غرب و جنوب غرب ایران به ...

متوجه نشدم 

ینی شما لرنمیدونید؟ خانوادتون یا لطقا منظورتون بختیاری هستن خودشونو لر نمیدونن؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نمیتونم اینجا توضیح بدم چون صدرصد سوتفاهم میشه

اها باشه عزیزم موفق باشید 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

متوجه نشدم ینی شما لرنمیدونید؟ خانوادتون یا لطقا منظورتون بختیاری هستن خودشونو لر نمیدونن؟

گلم  من لرنیستم باتمام احترامی که برا لرهای عزیزقاعلم بختیارررری هستم  

https://daigo.ir/secret/41700181532

گلم من لرنیستم باتمام احترامی که برا لرهای عزیزقاعلم بختیارررری هستم

اها باشه چرا عصبانی میشید حالا جون دیدیم تو تاپیک هم زده بودید لر و بختیاریا عاشق کبابن گفتم حتماذلر هستید چون کنار بختیاری اوردید کلا هم فک میکردم بختیاری ها لرن

اها باشه چرا عصبانی میشید حالا جون دیدیم تو تاپیک هم زده بودید لر و بختیاریا عاشق کبابن گفتم حتماذلر ...

عصبانی نمیشم اما همه چیزو نمیشه اینجاتوضیح داد جنجال میشه

اها باشه چرا عصبانی میشید حالا جون دیدیم تو تاپیک هم زده بودید لر و بختیاریا عاشق کبابن گفتم حتماذلر ...

لروبختیاری شباهت بسیار زیادی باهم دارن 

اما یک طایفه نیستیم

عصبانی نمیشم اما همه چیزو نمیشه اینجاتوضیح داد جنجال میشه

والا من یه هم کلاسی داشتم میگفت لربختیاریم. برام جالب بود 

جیگرم حال اومد حتمن تعلیقم شدی درست عبرتت بشه دیگه جنجال راه نندازی وتوهین کنی😂😂😂😂

@نی نی یارشب

کلامشکل روانی داریامیگی نظربدین راجع به النگوهام نظرم میدیم میپری به آدمخدابه خانواده شوهرت صبربده ک ...

ولکن بابا بچه است 😂😂 می بینی که خودش تو امضاش زده عروس کوچولو🤣 یه ذره بچه رو گرفتن براش النگو خریدن ذوق زده شده😂😂😂