2777
2789
عنوان

گشنم نبود نهارنگرفتم بنظرتون زشته

880 بازدید | 42 پست

دانشجوییم بچها اومدن سلف منم باهاشون اومدم ولی گشنم نبود غذا نگرفتم الان اونا دارن میخورن من میگم یوقت زشت نباشه فک نکنن برا پولشه و اینا؟ 

اخه یبار دیگه هم تو رودروایسی گیرکردم گرفتم همش موند 

درضمن هوس هم نمیکنم اینا غذایی گرفتن من دوست ندارم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل نگاشون نکن. سرتو بنداز تو گوشی یه موقع معذب نشن

الان دارم همینکارو میکنم یه صندلی هم اینور تر نشستم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

سعی کن به جایی برسی که نظر کسی واست اهمیت نداشته باشه

نه خب میگم فکرنکنن بخاطر پولش نگرفتم🫠

خیلی به این چیزا فکرمیکنم

ایرادی نداره ولی منم تو دانشگاه بچه هایی که ناهار نمیخوردن بعضی موقع ها از ذهنم رد میشد که نکنه طرف بخاطر پولش نخریده ولی اونی که من میگم به جای ناهار کیک و آبمیوه میخورد ولی اینکه چیزی نمیخوری خب معلومه که گشنت نیست 

ایرادی نداره ولی منم تو دانشگاه بچه هایی که ناهار نمیخوردن بعضی موقع ها از ذهنم رد میشد که نکنه طرف ...

اخه قبلش سرکلاس داشتم بیسکوییت میخوردم سیر شدم

الانم بهم گفت چرا نمیخوری من گفتم خونه میخورم نگفتم سیرمم😕

ما دهه شصتیا انقد غذای دانشگاهمون افتضاح بود که اونایی که میگرفتن عجیب بودن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ایرادی نداره ولی منم تو دانشگاه بچه هایی که ناهار نمیخوردن بعضی موقع ها از ذهنم رد میشد که نکنه طرف ...

چه ارتباطی داره ب پول نداشتن

نمیخوام خودنمایی کنم ولی ما هر هفته تو خونه مون هم کوبیده داریم و جوجه وچلوگوشت وزرشک پلو 

با مخلفات

ولی تو دانشگاه تهش ی ابمیوه ببرم یا رانی یا شکلات کوچیک 

نمیشه قضاوت کرد 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من هم تو مهمونی ها برنج نمیخورم زشته؟؟(رژیمم)

وای منم اخه برنجاشم حجمش زیاده یا اینکه هیچوقت نوشابه نمیگیرم دلم درد میاد

واسه همین میگم فک نکنن برا پولشه