بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از روز اول به پسرام گفتم همینه که هست هر چی بپزم یا بخورین یا نون خالی آبگوشت دوست ندارن اما میخورن نباید به حرف بچه گوش بدی خصوصا وقتی پای غذا درمیان باشه چون بدنش نیاز به ویتامین داره
بهتره ی لیست تهیه کنید هم غذاهای مورد علاقه دخترتون باشه هم موردعلاقه بقیه خانواده
و روزی که مورد علاقه دخترتون پخت میشه شما هم بخورید ، روزی که مورد علاقه بقیه بود هم دخترتون همراهی کنه و قانون بشه تو خونه که هر غذایی پخت شد همه باید بخورن.
آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
بزار بخوره چند روز نون خالی میخوره؟ پسر من چربی و دنبه سبزیجات پخته سرخ شده پیاز بادمجون و خیلی چیزا رو نمیخورد الان همه چی میخوره چون از روز اول اهمیت ندادم به جای اینکه مثل بقیه مادرا پیازو رنده کنم نبینه میریختم تو غذا میگفتم دوست نداری جدا کن به من چه خورشت بادمجون درست میکردم برای همه میکشیدم اون فقط برنج خالی و ی ذره گوشت و آب خورشت میدی بقیه بشقابشون پره و با ذوق میخورن یواش یواش خورد الان آش بدون پیازداغ فراوون نمیخوره بال مرغ کبابی رو با پوستش چنان میکشه دندون که نگو دنبه کبابی میخوره