یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سوال دقیقا میتونی وظایف یه زن رو تو خونه تعریف کنی وظایف مرد رو بیرون از خونه ؟؟؟؟؟؟جامعه مدرن ...
عزیزم زیاد به خودت سخت نگیر بچه نیستن که مرد بزرگن یسری کارهای شخصیشون گردن خودشونه مثلا مرد حموم نره یا شیو نکنه یا موهاش مرتب نباشه یا مسواک نزنه آیا زن باید دنبالش راه بیفته این کارو کن اون کارو کن؟ مرتب کردن لباس هاشون هم کار سختی نیست حیطه وظایف هم اینطوره که هر کس بخشی از کارها رو گردن بگیره که ممکنه نظافت لباسها فقط جزو وظایف خانوم نباشه
اینو که خودش به طور خودکار انجام میده این چیزایی که گفتی. وظایف شخصی خودش در قبال خودش ربطی به اطر ...
تقسیم وظایف وابسته به هردوطرفه وقتی زن بیرون خونه کار میکنه و وقت و انرژی کمتری برای داخل خونه داره مشارکت مرد بیشتر میشه ممکنه گاهی نظافت ظرفها و لباسها با زن باشه گاهی با مرد به خودشون وابسته هست