2777
2789
عنوان

کیسه اب

260 بازدید | 23 پست

سلام.غلظت اب کیسه اب دقیقا مثل آبه؟!

من چند روزه ترشح رقیق دارم ب سفیدی میزنه ولی ب رقیقی اب نیست .

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

چیکار کنم خیلی نگرانم .هر وقت هم چک میکنم این ترشحات هستن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

برو بیمارستان از ترشحاتت تست میگیرن ۵دقیقه بعدشم جواب میدن که کیسه ابه یاترشح 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ترشحه منم دیشب همینجوزی شدم لباس زیرم خیس شده بود کلا مث اب‌.. جاریم پارسال باردار بود بهش گفت ...

خیلی وسواس شدم سر این قضیه.

ی جا میخونم مث ابه ی جا میگه مثل اب نیست

توکل بر خدا

برو بیمارستان از ترشحاتت تست میگیرن ۵دقیقه بعدشم جواب میدن که کیسه ابه یاترشح 

ممنون عزیزم 

عزیزم ترشحه منم دیشب همینجوزی شدم لباس زیرم خیس شده بود کلا مث اب‌.. جاریم پارسال باردار بود بهش گفت ...

عزیزم شماهم حتما برو بیمارستان تست وانجام بده سهل انگاری نکنید اصلا دوستان گلم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عزیزم شماهم حتما برو بیمارستان تست وانجام بده سهل انگاری نکنید اصلا دوستان گلم 

ببخشید شما نمیدونید غلظتش چطوره؟دقیقا مثل آبه؟!

ببخشید شما نمیدونید غلظتش چطوره؟دقیقا مثل آبه؟!

اره عزیزم مثل اب میشه 

اره عزیزم مثل اب میشه 

اخه برا من غلیظ تره.ب نظرت بازم برم بیمارشتان؟حالا گفتم عصزی تماس بگیرم با دکتز اگر درست حسابی جواب بده خوبه

منم این تجربه رو دارم ولی خداروشکربه خیر گذشت تو۳۳ هفتگی کیسه ابم سوراخ شده بود همش لباس زیرم خیس میشداین وراونور میگفتن چیزی نیست وترشحات وازاین حرفا ولی بعد۴روز دیگه کاملا اب بود که میومد رفتم بیمارستان تست گرفت گفت بله کیسه آبت دیگه پاره شده وختم بارداری پسرم دنیا اومد وتودستگاه وعذاب و بدبختی خودمم شکم پاره آویزون توبیمارستان الان ماشالله ۳ سالش شده ولی فکر اون روزا عذابم میده اگه زودتر میرفتم دکتر جلوش ومیگرفت 

عزیزمم من رفتممم. ترشح بود 😍😍

شماهم رفتی بیمارستان یا دکترت تو مطب انجام داد؟