2777
2789

سلام بچه ها من فرزندمو چندماه پیش از دست دادم اینو دعا میزارم هرکس برام بخونه ۴۰تا بشه منم براش حمد میخونم خواهش میکنم انشالله حاجت رواشید

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواندم ایشالا به خواسته ات برسی

ممنونم عزیز دلم خدا عزیزاتو نگه داره❤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

خوندم عزیزم

ممنونم عزبزم خدا عزیزاتو برات نگه داره

ممنونم عزبزم خدا عزیزاتو برات نگه داره

قربونت❤️🥺اگه میشه برمنم دعاکن مشکلات مالیمون خل بشه برم خونه خودم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
قربونت❤️🥺اگه میشه برمنم دعاکن مشکلات مالیمون خل بشه برم خونه خودم

انشالله عزیزم برات ۵تا حمد خوندم حاجت رواشی

اخه چن وقتش بوده؟

عزیزم چند روز مونده ب زایمان بدون دلیل ایست قلبی کرد💔