2777
2789
جدی؟ مگه سود یا ضرری داره براش

حتما بابت گزارش دادن پول میگیره خاک توسرش

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی گزارش میزنه واقعا یه حسوده که چشمش نمیتونه ببینه مردم یه درآمدی داشته باشن

از علافی رنج میبره صبح تا شب توی تاپیکا داره آمار میده

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

طلاین هم خوبه و معتبره اما قیمت طلارو بیشتر از اونچیزی که هست میزنه و کارمزدم بیشتر میگیره

بنظرم ملی گلد خیلی بهتره

اگه بخواین منم میتونم کد معرف ملی گلد رو بزارم،اگه خرید داشته باشید ۱۰ سوت اونجا میده بعد میتونی بازی گل یا پوچ رو انجام بدین و اگه حدساتون درست باشه تا ۱۰۰۰ سوت طلا میتونی بگیرین

ایناییکه گفتم رو از برنامه اسنپ میتونین بگیرین یه کد داره برای اولین خرید و یدونم بازی گل یا پوچ داره

اینم کد معرف من 

MGdC8ApPgVPU

طلاین رو نصب کنید و وارد برنامه طلاین بشید و روی ثبت نام بزنید و درقسمت کد دعوت این کد دعوت  VZEDDDX رو وارد کنید و ثبت نام رو کامل کنید بعد بهتون 7 میلی گرم طلا میده که میتونید داخل برنامه بفروشید و برداشت کنید

کاملا کاملا قانونی و معتبر میباشد و امکان هک و اینا وجود نداره پس میتونید با خیال راحت با کد دعوت ثبت نام کنید و طلا رایگان بگیرید

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .