2777
2789

اصلا از این سایت ها خرید نکنین

حساب کردم اکثرشون رو ، همه شون اجرت هاشون بالاست

برین از طلافروشی های شهرتون پلاک بچگونه یک میلیونی بخرین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طلای ابشده اس اصلا اجرت نداره

یه طلا فروش چند روز پیش گفت برای اینکه طلای آب شده معتبر و قابل خرید و فروش باشه باید مهر انگ روش حک بشه که دقیق یادم نیست فک کنم کمترین میزانش حدود ۲۰ گرمه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من خرید کردم مثل همون طلای فیزیکی اگه بره بالا شما سود کردی

خوبیش اینه با مبالغ پایین هم میشه خرید کرد اجرت هم پایینه خیلی 

من تاالان راضی بودم ولی قصد دارم طلام که زیاد شد به صورت فیزیکی دریافتش کنم

من خرید کردم مثل همون طلای فیزیکی اگه بره بالا شما سود کردیخوبیش اینه با مبالغ پایین هم میشه خرید کر ...

میگن خالی فروشی میکنن و کلاهبرداریه یهو میرن

من ک پولمو برداشت کردم

یه علاف توی سایت هست که سریع اینجور تاپیکارو گزارش میده تاپیکتو قفل کن تا خبر مرگش نیومده

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪