2777
2789

کسی تجربه پدر خیلی بد داشتع؟پدر من یک دیو و روانیه

روانی شدم از دستش کل خانواده روانین از دستش همه مریضی اعصاب میگرن عصبی معده عصبی روده عصبی دارن تو خونه ما از دست پدرم ،نمیدونم کجا برم به کجا پناه ببرم

از در خونم نمیزاره بیرون بریم دیگه پوسیدم تو خونه مردم دیگه

از ازدواجم خوشم نمیاد 

نمیدونم چیکار کنم راهی هست از دستش نجات پیدا کنم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

جمعه ها عصر دعای سمات رو بخون اون قسمت که میگه نام ببر فلانی و فلانی اسم پدرتو بگو

دلم دیگه یاری نمیده عزیزم

فقط دلم میخاد بمیرم

اینم ۲۴ خونه هست هیچکار نمیتونم بکمم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه شهر دیگ

خودمم بهش فکر میکنم 

بنظرتون زندگی خابگاهی سخت نیست؟

هیچ راهی نمیمونه جز اینکه بری خوابگاه یه استان دیگه. باز خوابگاعم سختی های خودشو داره ولی فکر کنم به ...

دقیقا به فکرشم ولی نگران همون سختی هام

بنظرتون سختیاش چیه

خودمم بهش فکر میکنم بنظرتون زندگی خابگاهی سخت نیست؟

اگه این تعریفایی ک کردی واقعیه 

اون خونه دیگ خونه نیست 

قطعا ک خوابگاه در مقابل همچین خونه ای بهشته 

اگه سختیای همچین خونه ای رو تحمل میکنی

سختیای خوابگاه رو خیلی راحت تر تحمل میکنی

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

اگه این تعریفایی ک کردی واقعیه اون خونه دیگ خونه نیست قطعا ک خوابگاه در مقابل همچین خونه ای بهشته اگ ...

بدتره عزیزم خونمون خیلی بدتره

پدرم ساعت ۲ شب میره ۵ صبح میداد با داد بیداد بیدارمون میکنه من کلا از اتاقم بیرون نمیرم 

دل ضعفه میگیرتم فشارم میفته

ب هیچ عنوان پول بهمون نمیده هیچکس خونمون راه نمیده هیچجام نباید بریم داعم داد فحش میزنه حتی مریضم میشیم نباید بریم دکتر خیلی پست فطرته خیلی چیزا دیگم هست اگه بگم تومار میشه🙂هر روز دعا میکنم بمیره

دقیقا به فکرشم ولی نگران همون سختی هامبنظرتون سختیاش چیه

سختیاش خب 

اینه که پنجشنبه جمعها خودت باید غذا درست کنی 

خوابگاه های دولتی ماشین لباسشویی ندارن باید لباساتو با دست بشوری. 

تو یه اتاق کوچیک 6 نفر مثلا زندگی میکننن و تخت ها دو طبقست. 

نظافت اونطور که باید رعایت نمیشه مثلا فکر کن موهاشونو رو فرش شونه میکنن کلی مو میریزه بعد جمع نمیکنن. 

چند تا ادم با عقاید و سلیقه ها و اخلاقیات و خانواده های مختلف از شهرها و زبان های مختلف باهم دارن تو یه اتاق زندگی میکنن. 

یکی یبار گرمشه گرمایشیو کم میکنه ممکنه همون لحظه مثلا تو سردت باشه. 

ممکنه واسه خودت غذا درست کنی بری دستتو بشوری بیای ببینی غذاتو خوردن. 

از یه ساعت دیرتر خوابگاه راهت نمیدن باید قبل اون ساعت خوابگاه باشی. 

ممکنه تو بخوای درس بخونی یکی دیگه بخواد بخوابه یا بخوره یا زنگ بزنه یا فیلم ببینه. 

درکل این شرایط هست 

ولی اگه بچها باهم خوب باشن خاطرات خیلی خوبی هم رقم میخوره 

دلم دیگه یاری نمیده عزیزمفقط دلم میخاد بمیرماینم ۲۴ خونه هست هیچکار نمیتونم بکمم

خدانکنه عزیزم

این دعا رو بخون برای دفع ظالم و... جواب میده چه کسیکه داره ظلم میکنه چه کسیکه قبلا ظلمی کرده بهت

دعاهای دیگه هم هست تو گوگل سرچ کن برای دفع ظالم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞