2777
2789

انقد ک میگن وضع خرابه والا همه پولدارن ما دیگه کف کفیم تو اینستا ک میری ک کلا از هست و نیستت ناامید میشی مخصوصا این دختر ک عروسیش تو اینستا تازگی اومده رزلین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ام بی نهایت فقیر🤭🙎🏻‍♀️🤓

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اونا یه قشر معدود هستن بعدشم گاها قرض میکنمو وام میگیرن و هزینه میکنن تا دیده بشن تو اینستا وگرنه اگه زندگی معمولی رو نشون بدن که بازدید نمیخورن شما به واقعیات زندگی خودت باید نگاه کنی و بتونی از دل اونها یه شادیهایی پیدا کنی وگرنه با نشستنو نگاه کردن به این چیزا  چیزی بهت اضافه نمیشه  تازه غمو غصه و ناشکری هم میاد سراغت درستش اینه تو نسبت به مثلا ۵ درصد جامعه وضعیت ضعیفتره ولی ممکنه نسبت به پنجاه درصد مردم وضعیت بهتر باشه 

پولدار زیاده

ثروت زیاده

راه رسیدن بهشم اسون

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨