2777
2789

سلام 

نمیدونم از کجای زندگی شروع کنم بگم ولی سعی میکنم سوالات تونو جواب بدم... 

من حدودا 11ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم خودمم شاغلم. همسرم اصلا مسئولیت پذیر نیست... یعنی اوایل خوب بودا جدیدا خیلی از زیر بار مسئولیت فرار میکنه. کار خونه هر موقع دلش بخواد کمک می کنه. درس بچم رو قرار گذاشتیم اون بگه کلاس اوله. ولی خستگی رو بهونه کرد و یه روز نگفت و بعد اون افتاد بازم گردن من... حس میکنم دارم زیر بار مسئولیت له میشم... هیچ وقتی برای خودم ندارم. بخوام برم خونه دوستام یا بیرون یا باید بچه ها رو ببرم یا برگستیم دلخوری و بحث هست... 

نمیدونم چه کنم. هر راهی امتحان کردم... هیچی جواب نمیده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجوری میگم نهایتا یکی دو هفته اثر داره... بعدش یه بحثی می اندازه و خودشو می کشه کنار

یا توام همه چیو ول کن یا واقعا جدی برخورد کن 

هردوی شما تو مسئولیت بچه ها سهیمین 

تازه شما که سر کارم میرین 

کاربر قدیمی
یا توام همه چیو ول کن یا واقعا جدی برخورد کن هردوی شما تو مسئولیت بچه ها سهیمین تازه شما که سر کارم ...

باورت میشه ول هم کردم نشد؟ چند روزی نه غذا پختم نه ظرف شستم همش تلنبار شد... یه بار تو این وضع بودیم مامانش و خواهرش سرزده اومدن آبروی من میره دیگه...

ساعت کاری هر دومون یکیه... 

دوستم رییس بخشه.سه تا هم بچه داره.شوهرش بازنشسته شده اما

تو خونه انگشت شو هم تکون نمیده.

دوستم بیچاره هلاکه.

یک روز از سر کار زنگ زده به بچه ش؛ ببینه باباهه داروشو بهش داده یا نه.بچه هم گفته مامان بابا خواب بود.من کل شیشه شربت خوردم.

بیچاره از همون بیمارستان تیم اورژانس فرستاده خونش.

بچه ش ۳۶ ساعت تمام خواب بود.دکترا گفتن مری ش نازکه؛ نمیتونیم معده بچه رو شستشو بدیم.

باورت میشه ول هم کردم نشد؟ چند روزی نه غذا پختم نه ظرف شستم همش تلنبار شد... یه بار تو این وضع بودیم ...

ای بابا چه آدمیه 

شما خودت دوست داری بری سر کار؟

اگه نکه بهش بگو من دیگه نمیرم سر کار فقط کارای خونه رو انجام میدم

کاربر قدیمی
دوستم رییس بخشه.سه تا هم بچه داره.شوهرش بازنشسته شده اماتو خونه انگشت شو هم تکون نمیده.دوستم بیچاره ...

هی خواهر... من بیرون باشم زنگ میزنه کی میایی بچه خرابکاری کرده زود میایی بمونه خودت بیا بشور... 

ای بابا چه آدمیه شما خودت دوست داری بری سر کار؟اگه نکه بهش بگو من دیگه نمیرم سر کار فقط کارای خونه ر ...

آره خودم دوس دارم برم.. از قبل ازدواجم می رفتم

بعدشم من نرم سرکار لنگ می مونیم... 

هی خواهر... من بیرون باشم زنگ میزنه کی میایی بچه خرابکاری کرده زود میایی بمونه خودت بیا بشور...

دیگه نمیتونی تغییرش بدی.مگه اینکه همش تو خونه جر بحث باشه.

این دوست من اصلا بچه ی سوم نمیخواست.اینقدر مرد زیر پاش نشست تا راضیش کرد (شوهرش گفت تو بیار مسئولیت بچه با من)از همون روزی که زایمان کرد.شوهرش قولش یادش رفت.

دیگه نمیتونی تغییرش بدی.مگه اینکه همش تو خونه جر بحث باشه.این دوست من اصلا بچه ی سوم نمیخواست.اینقدر ...

خسته شدم دیگه کشش ندارم واقعا.. همش بدو بدو... سر یه سری مسایلی که پیش اومده تقریبا با خواهرام قطع رابطه شدم... خیلی تنهام... هیچ تفریحی ندارم 

بعضی از مردها ذاتا مسئولیت پذیرن.کار هم ندارن زنشون شاغل هست یا نیست.مورد داریم مرد تا ساعت ۲ و نیم ...

بله دقیقا. داماد ما همینه... قصد مقایسه ندارم ولی حداقل که میتونه یه سفره رو باز  وجمع کنه درس بچه رو برسه