2777
2789
عنوان

چگونه چاق بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 52 پست
منم ورزشم نمی کنم فقط میخورم میخوابم بازم چاق نمیشم کره هم خیلی میخورم بازم انگار نه انگار

این روش به شدت اشتباهه

شما نمیخواید چاق شید به هیچ وجه 

نگید میخوام چاق شم میخوام وزن اضافه کنم شما عدد روی ترازو رو نمیخواید راضی کنین شما باید خودتون توی آینه رو راضی کنید درواقع میخواین فیت شین نه چاق و تپل

نپرسید چی بخورم چاق شم 

وای خدای من بعد جواب میدن ماکارونی بخور یه عالمه بخور صبح تا شب فقط بخور 

شما نبایدددد وزنتون رو با خوردن کالری ناسالم و اضافه و تولید چربی ببرید بالا فقط باید حجم توده های عضلانیتون رو بیشتر کنید نه حجم توده های چربی بدن رو 

فقط باید برنامه تمرینی خوب با رژیمی که متخصص اون حوزه پیشنهاد میده رو در پیش بگیرین

منتظر تغییرم نباشین لایف استایلتون رو عوض کنین بقیش رو بسپرین به دست زمان 

میگذره و به چیزی که میخواین میرسین💖

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیا ۲۰ کیلو از چربیای منو بگیری میشیم ۶۰ ۶۰ 😭

من از خدامه 😭

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

منم ورزشم نمی کنم فقط میخورم میخوابم بازم چاق نمیشم کره هم خیلی میخورم بازم انگار نه انگار

پس تو با همون ورزش کردن میتونی چاق شی 

داداش من هرکاری میکرد چاق نمیشد رفت باشگاه الان کلا عضله هست بدنش

منم لاغرم . عزیزم مهم نیست

مسخره ام می کنن میگن بهم مرغ مصنوعی 🤣🤣

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

این روش به شدت اشتباههشما نمیخواید چاق شید به هیچ وجه نگید میخوام چاق شم میخوام وزن اضافه کنم شما عد ...

ممنون

از حسادتشونه باورکن

آخه مامانمم میگه 🤣🤣

سلام. 

من 56 کیلو بودم و کلا بی اشتهایی عصبی دارم خیلی خیلی اذیت میشم ور طول روز بخاطر اینکه کم غذا میخورم همش بیحالم

خیلی چیزارو هم تست کردم تابحال و تنها چیزیکه نتیجه داد پودر اپل بود. اشتهامو بینهایت باز کرد الان 4 ماهه مصرف میکنم شدم 68 کیلو ضمن اینکه اگه کبدتون چربه لطفا مصرف نکنید. گ درکنارش چیزای سرد بخورید مثلا ماست و خیار 

پس تو با همون ورزش کردن میتونی چاق شی داداش من هرکاری میکرد چاق نمیشد رفت باشگاه الان کلا عضله هست ب ...

پسر با دختر فرق نداره؟ یعنی میشه منم ی روز چاق شم

سلام. من 56 کیلو بودم و کلا بی اشتهایی عصبی دارم خیلی خیلی اذیت میشم ور طول روز بخاطر اینکه کم غذا م ...

همین پودر از کجا میتونم بگیرم؟