2777
2789
عنوان

کنکور هایی که قبول شدن بیان

103 بازدید | 13 پست

سلام. من دنبال یه مشاور خوب هستم که تجربه داشته باشه وبرای رشته انسانی باشه.برای نامزدم که کنکوری هست میخوام. خانم هایی بایکمشاورنتیجه گرفتن قبول شدن لطفا بگن کی بوده ازکدوم موسسه؟ نامزدم میخونه زیادهم میخونه ولی درصداش کم میشن واصلاترازش بالانمیره. دنبال مشاور رتبه برترم

یخ فروش جهنم.معلم فراری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من انسانی بودم و الان دانشجو هستم ولی نمی‌دونم چه قدر می‌تونم کمک کنم.

نه. خودم هم دانشجوهستم. ولی تجربه ندارم. نتونستم زیادکمکی کنم. شمادانش آموز هم دارید؟ 

یخ فروش جهنم.معلم فراری

نه. خودم هم دانشجوهستم. ولی تجربه ندارم. نتونستم زیادکمکی کنم. شمادانش آموز هم دارید؟

خیر.

در مورد مشاور هم که فارغ‌التحصیل سمپادم و با مشاور مدرسه‌مون بودیم. با مؤسسات خیلی هم کاری نمی‌کنند.

خیر.در مورد مشاور هم که فارغ‌التحصیل سمپادم و با مشاور مدرسه‌مون بودیم. با مؤسسات خیلی هم کاری نمی‌ک ...

ممنون ازپاسخگوییتون. چراهیچ کسی نیست جواب بده؟ الان واقعادنبال یک مشاورخوب میگردم. نمیدونم به کی اعتمادکنم. وکدوم موسسه

یخ فروش جهنم.معلم فراری

من پارسال واس خواهرم پوستم کنده شد تا مشاو خوب پیدا کنم، میفهمم چقد براتون سخته

باورت میشه از تیر تا آبان ۵ یا ۶تا مشاور عوض کرد؟

آخرش همکار بابام یه خانمی رو معرفی کرد 

ک با پسر خودش کار می‌کرد و راضی بود

خلاصه این خانم چون خودش رشته ش مشاوره بود

قلق خواهرم اومد دستش و اینو نشوند پای درس 

و تربیت معلم قبول شد😍

اینارو گفتم ک بدونید حتما مشاوری رو انتخاب کنید که اینکاره باشه نه صرفا رتبه برتر

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
من پارسال واس خواهرم پوستم کنده شد تا مشاو خوب پیدا کنم، میفهمم چقد براتون سختهباورت میشه از تیر تا ...

ببخشید. میشه شماره تلفن یاکانال وراهی که بشه باهاشون تماس گرفت روبگید. خیلی ممنون

یخ فروش جهنم.معلم فراری

ببخشید. میشه شماره تلفن یاکانال وراهی که بشه باهاشون تماس گرفت روبگید. خیلی ممنون

عزیزم الان خواهرم خونه نیستش 

اومد، ازش میگیرم براتون میفرسم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

۰۹۲۱۰۷۰۱۲۴۲

ما روبیکا باهاشون در ارتباط بودیم

پیام بدین زود جواب میدن اونجا فک کنم

فقط اینکه اگه باهاشون کار کردین راضی بودین  منم بی زحمت دعا کنین موفق باشین عزیزم⚘️⚘️

۰۹۲۱۰۷۰۱۲۴۲ما روبیکا باهاشون در ارتباط بودیمپیام بدین زود جواب میدن اونجا فک کنمفقط اینکه اگه باهاشو ...

فقط اسم وفامیلشون اگه میشه بگید. واینکه نحوه کارشون مثلا جطوربود.مشاوره تلغنی هم دارن یانه

واینکه چقدرمیگرفتن ازشما. ورتبه خواهرتون چند شد وچی قبگل شدن. ببخشید میپرسم. ممنون

یخ فروش جهنم.معلم فراری

فقط اسم وفامیلشون اگه میشه بگید. واینکه نحوه کارشون مثلا جطوربود.مشاوره تلغنی هم دارن یانهواینکه چقد ...

خآنم خورشیدی بودن

خواهرم از اخرای آبان شروع کرد

رتبش ۱۷۲۱ شد

امور تربیتی فرهنگیان آورد شکر خدا

همون چیزی ک آرزوشو داشت

بله ایشون تهران بودن و شهر ما نبودن و تلفنی درارتباط بودن و ضمن اینکه هرشب حتمااا گزارش کار میگرفتن ازش. سر همینم، مجبور بود بخونه نپیچونه چون جریمه میشد😂😂

هزینشم فک کنم ۵۰۰ میدادیم