رامان۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4255 عنوان به یه نفر وکیل احتیاج دارم برای سند خونم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭 50 بازدید | 10 پست مبشه خواهش کنم هرکسی میتونه راهنمایی کنه ...اگه وکیل هست به خاطر خدا بیاید به لحظه🙏🏻 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 1403/09/03 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رامان۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4255 عزیزم سوالات رو بپرس من از همسرم بپرسم میشه بیاد خصوصی 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..
رامان۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4255 سرج کن وکیل_یار_اول یه آقاست وکیله کمکت میکنه ممنون عزیزم ولی میخوام خانم باسه راحت ترم واینکه اینجا نمیخوام بیان بشه به دلایلی 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..
رامان۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4255 لطفا همینجا بپررسین عزیزم مهگل جان نمیشه خصوصی بپرسم میترسم واسه شناسایی 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..
رامان۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4255 اگه طرف مقابلم یهویی باشه خیلی بد میشه برامخواهری اگر از طرف من مشکلی برات پیشاومد خوب گزارش بزن برام به جون پسرم فقط راهنمایی میخوام 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..
مهگل69 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 3374 مهگل جان نمیشه خصوصی بپرسم میترسم واسه شناسایی برسین ولی من اصلا بلذ نیستم خصوصی کار کنم من دوستیتون رو پذیرش کردم نمیدونم چطور باید باهاتون ارتباط برقرار کنم
رامان۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 4255 برسین ولی من اصلا بلذ نیستم خصوصی کار کنم من دوستیتون رو پذیرش کردم نمیدونم چطور باید باهاتون ارتباط ... پیام براون به صورت اعلان میاد بلزش کنید مثل لایکها 🌼 خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻 🌼 خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚 من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده..