2777
2789
عنوان

چیکارکنم نوزاد 20روزم نمیخوابه

1422 بازدید | 81 پست

شیرخشکم میدم شیر خودمم میدم جاشم عوض میکنم نمیخوابه خسته شدم بخدا 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

چرا؟جاییش درد میکنه؟گریه میکنه یا آرومه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه،قدمش پرخیر و برکته

خب اوایل همینه عزیزم نی نی ها معمولأ روزا میخوابن شبها بیدارن تا کم کم ساعت خوابشون تنظیم شه

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
چرا؟جاییش درد میکنه؟گریه میکنه یا آرومه؟

آرومه فقط میگه بغلم کنین میذارم زمین گریه میکنه بغلش میکنیم تا 2ساعتم گریه نمیکنه 

معمولا چهل روزه که بشه تقریبا همه چیش تنظیم میشه. صبر بسیار باید

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
مبارکه،قدمش پرخیر و برکته خب اوایل همینه عزیزم نی نی ها معمولأ روزا میخوابن شبها بیدارن تا کم کم سا ...

مرسی عزیزم ای کاش روزا بخوابه نمیسوزم روزم نمیخوابه خواب خرگوشی داره 

دمر بخوابون رو دستت شاید دلش باشه،اگه پیچوتاب خودش میده دلش هس دمر بخوابنیش دست بکشی پشتت اروم میشه

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
آرومه فقط میگه بغلم کنین میذارم زمین گریه میکنه بغلش میکنیم تا 2ساعتم گریه نمیکنه 

دل درد داره اروغ ش رو بگیر راحت میخابه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سشوار یا رادیو روشن کن نوزاد از این صداها خوشش میاد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید