2777
2789
عنوان

چیکارکنم نوزاد 20روزم نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 81 پست
معمولا چهل روزه که بشه تقریبا همه چیش تنظیم میشه. صبر بسیار باید

یلام همشهری خداکنه تا40روزباشه ازخدامه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

اولا صبر و طاقتتو ببر بالا.همه بچه ها همینجوری ان.بعدم نگران نباش.خونسردیتو حفظ کن وقتی گریه میکنه و هر راهی به ذهنت میرسه امتحان کن.بالاخره یکی دو راه جواب میده.بعد یه مدت قلق بچه دستت میاد و به مرور راحت تر میخوابه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرومه فقط میگه بغلم کنین میذارم زمین گریه میکنه بغلش میکنیم تا 2ساعتم گریه نمیکنه 

اااااا سلام همشهری مبارک باشه. خیلی تو فکرت بودم. نی نیت خوبه. خوب زایمان کردی؟

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
آرومه فقط میگه بغلم کنین میذارم زمین گریه میکنه بغلش میکنیم تا 2ساعتم گریه نمیکنه 

بده که.عادتش نده که یاد بگیره وگرنه خودت اذیت میشی بعدا.روی پا بذارش یا اینکه دمرش کن رو دستت و کمرش رو بمال.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
یلام همشهری خداکنه تا40روزباشه ازخدامه

عزیزم انقدر خسته ام جواب دادم بعد شناختمت😂

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
اااااا سلام همشهری مبارک باشه. خیلی تو فکرت بودم. نی نیت خوبه. خوب زایمان کردی؟

آره عزیزم خوبه فقط نمیخوابه خسته شدم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پسر من تا 72 روز نه شب خوابید نه روز

خوابش به 10 ساعت در روزم نمیرسید

هلاک شدیم

از بین رفتیم

یه گردان ادم لازم بود

یه روز به خدا 4 صبح بیدار شد تا 3 بعد از ظهر نخوابید

الانم عادت کرده 12 بیدار میشه تا 4 و 5 صبح

تک تک سلولای بدنم داره میسوزه از بی خوابی

یه روز حساب کردم در عرض 40 ساعت 4 ساعت خوابیده بودم.دوتا یک ساعت با یه دو ساعت

فاجعست میدونم😭😭😭😭😭😭

الانم روزا میخوابه ولی رو پا

تا بزارمش زمین بیدار میشه بد خواب میشه

به قول استارتر گریه اینا نداره ولی نمیخوابه

امروز دیگه به مامانم میگفتم کاش بمیرم مگه اینکه بتونم بخوابم

دوست دالم برم تو کما😭😭😭😭😭😭 

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
مرسی عزیزم ای کاش روزا بخوابه نمیسوزم روزم نمیخوابه خواب خرگوشی داره 

پسر کوچیکه منم همینطوریه الان که شش ماهشه خیلی بهتر شده ولی طی روز بیشتر رو پامه