2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

51 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها توروخدااااا خیلیییی برا حل مشکلم دعا کنین ، صلوات یا هر دعایی که بلدین ، یا اصلن فقط با زبان بکین

هر کی دعا خوند اسمشو بنویسه یا لایک کنه براش ۱۴ سوره حمد نذر مادر امام زمان بخونم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

❤️❤️الهی تمام مشکلاتت حل بشه .آمین ✨️

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

اونی که تو تاپیک نوشته بود می‌ذارم ولی پاک میکنم به مشکلات خورده بود داستانش رو پاک کرد برام بنویس چ ...

سلام عزیزدلم

کدومو میگی؟

آخه من نزدیک یه هفته نیومدم سایت

ممنون از همتون که برام دعا کردین مهربونا♥️

پاک کرد ولی طرف تو جوابش چند خطی اینو نوشته بود 

ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم

آره عزیزم ولی پیاما رو کامل نخوندم🙂

مرسی عزیزم داستانش اینجوری شروع شد 

اخه نمیشه سریع پاک میکنم عزیزم من چندوقته متوسل شدم صاحب الزمان ومادرشون ورفتم جمکران حتی بقیه اش پاک کرد دیگه 

ممنون عزیزم