سلام پسرم ۶سالشه از دوسالگی خون دماغ میشه خیلی دکتر بردم ازمایش اینا هم گرفتم همه میگن بخاطر خشکیه پماد ویتامین ا بزن خوب میشه روزی چن بار پماد میزنم ولی دوباره خون میاد.ما ک خسته شدیم ب کنار پسرمم خسته شد دیگه.اصلااا دماغشو دست نمیزنه ک بگیم ور میره خون میاد.تازه تو شمال زندگی میکنیم اصلا هوا خشک نیس بخاری هم روشن نمیکنیم ک هوا خشک نشه فقط شوفاژ روشنه.هوا سرد هم اصلا بیرون نمیره تابستونم هوا گرم بود بیرون نداشتم بره.حتی مشهد رفتیم انقد خون اومد بردیم بیمارستان دکتر.....ی پانسمان جذبی رو بزور گذاش بچه رو زجر داد انقد.اخرشم دوساعت بعد پانسمان خودش افتاد دوباره خون اومد.استان خودمون هم ۴ تا دکتر گوش حلق بینی بردم.هیچکی سردرنمیاره.توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.پسرم دیگه کم خونی گرفت.اگه دکتر متخصص گوش حلق بینی اطفال خوب میشناسید خواهشا عاجزانه معرفی کنید
کاری نداره ان شالله خوب میشه یه دکتر متخصص خوب پبدا کنبن اون مویرگ های ک پاره میشن باعث خونریزی میشن رو میگیرن میسوزنن به عبارتیی مسدودش میکنن دیگ حل میشه و خون نمیاد
کاری نداره ان شالله خوب میشه یه دکتر متخصص خوب پبدا کنبن اون مویرگ های ک پاره میشن باعث خونریزی میشن ...
دکترا همه میگن اصلا رگی پاره نیس بسوزونیم😔 بینیش حساسه و دایم باید چرب بشه.اصلا جواب قطعی نمیدن.نمیدونم کدوم دکتر خوبه تو اینترنت هم گشتم ی دکتر ملکوتی پیدا کردم ک اونم رفته کانادا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!