بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونام دارم فکر میکنن مجردان چطوری میتونن کناره کسی نخوابن
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
من و شوهرم شبها همیشه پیش همیمعاشقانه ترین زوج فامیل هستیمبوی تنش دیوانم میکنه
یا پنج تن
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
والا منو شوهرم عاشق همیم ولی تو این همه سال خیلی اوقات هم بوده از هم فاصله گرفتیم ،به هم نچسبیدیم آزاد بودیم هرجای خونه که میخوایم بخوابیم هیچ خللی هم پیش نیومده تو رابطه مون ،دیگه اونا که مشکل دارن که اصلا مجبور نیستن مدام همو تحمل کنن
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من و شوهرم شبها همیشه پیش همیمعاشقانه ترین زوج فامیل هستیمبوی تنش دیوانم میکنه
آروم باش
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا